<spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler ><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojle r><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojl er>
słowo klucz to "FUTURE" (fiuciur) haha
obserwator: http://fringepedia.net/w/images/d/d9/Observer416.jpg
co do odcinka to fringe wraca na dobre tory ;D
jak się okazało że gość z samolotu przeżył i jeżozwierz ma skrzydła to miałem minę " :O "
ciekawe dokąd płynie Jones i w którym świecie...
wydawało mi się że gość na końcu to on...nie mogę sprawdzić bo usunąłem odcinek...
A mnie zastanawia co się dzieje z fanami, że dopiero powstał temat tego odcinka O.o
A co do samego odcinka to końcówka ze statkiem niezła. Mam jeszcze nadzieję, że w końcu Walter sobie przypomni Petera.
Trafiłeś w sedno z tymi napisami ;D A fani czuwają, bo nikt nie tłumaczy tak szybko żadnego serialu jak Fringe ;D przynajmniej z tych co ja oglądam :)
na supernatural się czeka zawsze 2-3 dni ,na touch 1 a awake od wczoraj 99% i dupa ;/
cytat roku :D
"
- Ok, pomyślmy nad tym. DRJ posiada: Zmiennokształtnych, Amfilicyt, Cortexiphanowe moce Olivii, Współpracowników w drugim wszechświecie i Łódź pełną zmutowanych stworzeń. Co z tego wyniknie?
- Sezon 5. "
Trochę dla mnie dziwne, że ten lot, który w tamtej "linii czasowej" wydarzył się dość dawno, w tej linii wydarzył się dopiero teraz...