PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27126
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

4x16

ocenił(a) serial na 10

<spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler ><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojle r><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojler><spojl er>

słowo klucz to "FUTURE" (fiuciur) haha
obserwator: http://fringepedia.net/w/images/d/d9/Observer416.jpg

co do odcinka to fringe wraca na dobre tory ;D
jak się okazało że gość z samolotu przeżył i jeżozwierz ma skrzydła to miałem minę " :O "
ciekawe dokąd płynie Jones i w którym świecie...

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Na pewno to Jones?

ocenił(a) serial na 10
mccool

wydawało mi się że gość na końcu to on...nie mogę sprawdzić bo usunąłem odcinek...

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

nie te twarze... zupełnie nie te twarze

ocenił(a) serial na 9
denu

Też myślę,że to nie jego było widać, ale może to jego łódź :)

malinowykrol

A mnie zastanawia co się dzieje z fanami, że dopiero powstał temat tego odcinka O.o

A co do samego odcinka to końcówka ze statkiem niezła. Mam jeszcze nadzieję, że w końcu Walter sobie przypomni Petera.

ocenił(a) serial na 10
Claudija91

fani czekali na napisy pl ;D

to ktoś wie co to za gość ?

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Trafiłeś w sedno z tymi napisami ;D A fani czuwają, bo nikt nie tłumaczy tak szybko żadnego serialu jak Fringe ;D przynajmniej z tych co ja oglądam :)

ocenił(a) serial na 10
malinowykrol

na supernatural się czeka zawsze 2-3 dni ,na touch 1 a awake od wczoraj 99% i dupa ;/

cytat roku :D

"
- Ok, pomyślmy nad tym. DRJ posiada: Zmiennokształtnych, Amfilicyt, Cortexiphanowe moce Olivii, Współpracowników w drugim wszechświecie i Łódź pełną zmutowanych stworzeń. Co z tego wyniknie?
- Sezon 5. "

kamil665544

Trochę dla mnie dziwne, że ten lot, który w tamtej "linii czasowej" wydarzył się dość dawno, w tej linii wydarzył się dopiero teraz...

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

przez brak Petera różnie się rzeczy pozmieniały, bardzo fajnie się obserwuje efekt motyla nigdy nie wiadomo co się jeszcze zmieniło