PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27123
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Hej wszystkim, wiem że pewnie już taki temat był ale jakoś nie widzi mi się przeszukiwanie 332 XD więc chciałbym się was spytać o pewną sprawę. A mianowicie czy serial opiera na scenariuszu takim że w jednym odcinku jest jakaś sprawa wyjaśniana + jakieś tam wątki głównych bohaterów, i tak co odcinek? Czy jednak każdy odcinek serialu to dalsze zagłębianie się w fabułę. Kurczę, pewnie troche nielogicznie sie wyrażam ale mam nadzieję że ktoś zrozumiał mój bełkot. Jeśli to ma pomóc to np. House tam są rozwiązywane problemy pacjentów i zawsze się tam wmiesza w to rozterki głównych bohaterów. Wiem że to nie jest serial medyczny ale to tylko taki przykład xd

ocenił(a) serial na 10
Quaint_2

Na początku (głównie sezon 1 i 2) odcinki były w formie typowego procedurala - jedna sprawa na jeden odcinek, a zarys fabuły przewija się w tle. W późniejszych odcinkach fabuła wychodzi bardziej na pierwszy plan, chociaż nadal możemy się spotkać z odcinkami proceduralowymi, jednak te w większości nawiązują do głównej fabuły.

lost24

o, dzięki wielkie za odpowiedź, w takim razie w pierwszej wolnej chwili zabieram się za oglądanie : )