dzisiaj horror 'Shutter - Widmo' z Peter'em -MUSICIE ZOBACZYĆ bo film świetny :P
komentarze do odcinka:
oj się dzieje :D
sprawa=ciekawa,ruch zabijał ^^
olivia=zaczeła ogarniać moce(nareszcie) i fajnie sterowała peterem xD
jones=mam nadzieje ,że zmarł na zawsze ,bo go nie lubię
astrid=postrzelona,ale przeżyje bo była w przyszłości w 2036
bell=to że żyje to też nie niespodzianka ,ale czemu pomagał jonesowi a nie walterowi i dlaczego chce zniszczyć wszechświaty ?
Tutaj się ukrył obserwator :D
http://fringe.com.pl/images/4sezon/podsumowania/obrciekawostki/obs4x21.jpg
szukałem go właśnie ale nie dałem rady ;p
http://fringepedia.net/w/images/0/04/Observer420.jpg
Observers are here ;>
Zawsze się gdzieś wcisną w każdym odcinku, nie?
To nadaje takiego charakteru i tajemniczości temu serialowi :)
tak,zawsze lubię go szukać ale w 4x21 przesadzili ;p równie dobrze to może być każdy gap w kapeluszu :)
Haha :D No racja, trochę poniosło ich :P
Cieszę się, że będzie 5 sezon, nawet jeśli będzie miał 13 odcinków :)
Czemu Bell chce zniszczyć wszechświaty dowiemy się za tydzień;/ Oglądając promo 4x22 można wywnioskować że Bell steruje Olivią, padają strzały, cholera nie mogę się doczekać finału!!!xD
Tak, ale to wszystko łączy się pięknie z odcinkiem 19. Walter powiedział przecież "Pamiętasz co zrobił Olivi. Nawet ty nie masz tyle współczucia", potem jeszcze ten pocisk-naszyjnik córki Olivi i Petera (który podejrzewam, że zabił Olivię), no i jeszcze wraca nasz September...4865186745 informacji na raz, dlatego też uwielbiam Fringe :3
I również nie mogę się doczekać finału ! :)
No niby wszystko się łączy z 4x19 ale Olivia nie urodziła jeszcze Henriety więc nie może zostać zastrzelona w finałowym odc. tak na zdrowy rozum;) Mi ten pocisk tak apropo przypomniał odcinek w którym Wolternate zastrzelił Olivie w roku 2020 którymś ale tam nie mieli dziecka i była to inna rzeczywistość;)
Możliwe, że to będzie tak. A propos ich dziecka, to myślę, że Olivia już w tym momencie jest w ciąży (nie ładnie, piła alkohol :P).
W ogóle byłam mocno zaskoczona śmiercią Jonesa, ale przeczuwałam że Bell się pojawi, jak co serię w ostatnich odcinkach.
Też mi przeszło przez myśl że już jest w ciąży!;) W którymś promo aktorzy wypowiadali się że Jones nie odegra znaczącej roli w finale. Bell go nieźle załatwił hehe co zresztą sam Jones wypowiada w chwili śmierci że to ja byłem Bishopem, którego trzeba było poświęcić. Czyżby Jones miał uaktywnić Olivie? Tak w pełni? Uwielbiam ten serial!xD
Myślę, że Jones miał swoją dużą rolę w uaktywnieniu Olivii, ale końcowe uaktywnienie leży w rękach Bella.
Na tym promo widać też jak uderza w dzwon - przypomina mi się ten motyw chyba z 20/21 odcinka pierwszego sezonu, kiedy Olivia przechodzi po raz pierwszy na drugą stronę i spotyka się z Bellem, słyszy dźwięki dzwonów...kojarzysz? ;)
Tak to było w jednej z wieży WTC. Bell chyba nawet będzie sterował biedną Olive;) Aj będzie się działo!xD
Będzie będzie. A jak się Fringe skończy, to piątki/soboty nie będą już takie same... :(
to ja moze podejde z drugiej strony bo widze tu za duzo pozytywnych komentarzy;p
Nominacje do najwiekszej glupoty sezonu otrzymuje scena gdzie podgrzany cortexifan regeneruje ciasto cytrynowe.
hah tu się muszę zgodzić x) dobrze że to ciasto nie dostało jeszcze telekinezy ^^
Co do ciasta to może mieć to związek z finałowym odc. Może moce Olivi uleczą Astrid? Haha to by było dobre swoją drogą... lub Olivia sama się uleczy jak ją np. postrzelą? Nie wiem, dowiemy się za parę dni, albo i nie;)
eee nie, to po prostu idiotyczna scena;p Kazdy odcinek fringe ma ukrytego obserwatora i idiotyczna scene.
Hehe niech Walter nakarmi tym ciastem Astrid to się może zregeneruje po tym postrzale;)
Ja obejrzałam jakieś promo 4x22 i tam mi wygląda jak by to Walter postrzelił Olivię, Belly ma swój plan, ale może Walter też tylko nikt o tym nie wie, albo chciał co ś zamieszać Belliemu, kilka faktów rzeczywiście się łączy, pocisk jako wisiorek itp. Ktoś na innym forum napisał, że Olivia jest już w ciąży i to mogło spowodować aktywowanie jej mocy, emocje z tym związane, no i pytała o pokój dziecięcy
Oglądałam to samo promo i wydaje mi się, że Walter strzelał do Bella, ale coś się stało i może postrzelił przypadkowo Olivię. No cóż, wiele rzeczy (a tak naprawdę mnóstwo pytań zawsze zostanie) się wyjaśni już za 5 dni... :)
Zgadza się, to jest FRINGE i wszystko się może zdarzyć, ale dlaczego Peter krzyknął "NO!!!", chyba że to tylko tak celowo połączyli, aż mi dreszcz przechodzi po plecach, cały czas mam przed oczami tą scenę kiedy Peter był w głowie obserwatora, a także jak mu pomógł wrócić do wszechświata,aż mi puls skoczył, tak samo mam teraz jak myślę o tym co będzie.
Weź....ten krzyk Petera był przerażający :( Mam nadzieję, że nie krzyczał, bo postrzelono Olivię...
Damy radę ! :)
A Ty nie możesz osiwieć, bo trzeba jeszcze dożyć po wakacjach do 5 serii ^ ^
O tak, ale przez wakacje trzeba będzie wypełnić czymś pustkę... może od początku zacznę oglądać żeby sobie wszystko przypomnieć i poszukać obserwatorów, bo jak wcześniej napisano "zawsze się gdzieś wcisną..." Pozdrawiam, do usłyszenia w sobotę,
Peter mógł krzyknąć bo może to Wolter postrzeli Olivie bo np. Bell będzie nią sterował i ona będzie miała kogoś na muszce hehe? Może nawet Petera i Wolter będzie chciał ocalić syna? Cholera dawajcie tą sobotę!;D