Ja najbardziel lubie Stewiego, jest taki zły;d hehe no i Peter też jest spoko ale Stewie ma umnie pierwsze miejsce. A jak tam u was????
Ja bardzo lubię psa rodzinki oraz Petera, który jest uroczym fajtłapą i też zdarzały mu się fajne teksty: "Gdybyś był kobietą, dołożyłbym ci!":D
Ten serial chwilami doprowadzał mnie do łez - oczywiście tych śmiechowych;)
Więcej takich produkcji proszę!
Stewiego, oraz Biana.
Najbardziej zas nie lubie.. Petera, idiota.. na wzor amerykanski. Głupie jest o co zaraz napisze, ale jak dla mnie mogło by go nie byc :) Tzn, inna postac powina grac te role, charyzmatyczna i inteligetniejsza. Albo lepiej... autorzy serialu mogli by go troche "ugładzic" na normalnego człowieka...głipkowatego, ale bez przesady. Jego syna tez nie bardzo faworyzuje ;)
Dopiero zaczynam 3 sezon, wiec moje typy moga sie zmienic. Ale Stewie i tak "debesciak" ;)
Stewie i Peter!
Jakby Peter nie był taki głupi to trzebaby wyciąć połowę gagów (jak np. mój ulubiony "zakaz włuczenia się")! Family Guy to głupi Peter i to jest esencja filmu! Bez Petera to byłoby najwyżej... Świat wg. Bundych...
Ale zgadzam się z Tobą co do Stewiego :) "I'd love to stay and chat, but you are a total BITCH!" :)))
Pozdrawiam
AHA! Jak chcesz serial z głową rodziny o wyższym poziomie inteligencji niż Peter to polecam "American Dad", ale sam się przeonasz, że nie dorasta "Family Guy'owi" do pięt.
Pozdrawiam
W pierwszych sezonach Stewie , pozniej jak porzucil quest zabojstwa Lois juz nie
Obecnie Peter za jego bezgraniczna glupote
Jeszcze jest Quagmire ... giggity,giggity,giggity
zdecydowanie Quagmire ^^ ale wszyscy są dobrani naprawdę super. najbardziej nie lubię meg :P
Peter! Jak dla mnie najlepszy z tej całej rodzinki :D. Jego teksty i głupota po prostu nie mają granic.