PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Jako fan Family Guya, który oglądał wszystkie odcinki wiele razy, uważam, że nowy sezon jest najgorszy ze wszystkich
(póki co). Humor spadł o parę poziomów, co chwilę latają flaki (czemu?) i to nie jest ten sam Family Guy. Mimo wszystko
trzyma poziom i będę śledził. To wszystko moja opinia, można podyskutować.

Jeśli argumentem mają być lubiane przeze mnie filmy, nadmienię, że jest to konto bardzo stare i nieaktualne,
zalogowałem sie tylko aby dodać wypowiedź.

mati_kroolik

Ja tam nie widzę żadnej różnicy, czy między pierwszym a jedenastym czy trzecim a dwunastym sezonem.

Po prostu lubię Famly Guy za chwilę odmóżdzenia. Podobało mi się za to - i to bardzo - jak uśmiercili Briana.

michu1945

To Brian nie żyje?! Thx bro ...

keirametz

Brian żyje i zabili go tymczasowo bo nie mieli jaj, by go uśmiercić na stałe.

ocenił(a) serial na 8
mati_kroolik

Zgadzam się. Poziom drastycznie spada. To, co kiedyś śmieszyło dziś jest nie do przyjęcia. W tym sezonie chyba ani razu nie śmiałam się na żadnym odcinku. Już mniejsza o to - teraz przez większość czasu siedzę zażenowana. Od czasu do czasu zdarzy się jakiś trafny komentarz, jak chociażby końcówka najnowszego odcinka o ślubie Kopciuszka z księciem, albo jakiś niezły one liner, ale to za mało. Powinni już kończyć FG. Tylko z sympatii nie zmieniam oceny na dużo niższą.