Jak wasze reakcje na powrót Briana ? Osobiście jestem bardzo zadowolona i wydaje mi się, że Stewie podaruje komuś w prezencie Vinni'ego, który dość nieudolnie w tym odcinku probował "być" Brian'em... Wątek ze śmiercią Briana był dobry, ponieważ dopieoro wtedy docenilismy jak ważną jest postacią w tym serialu. A co Wy myslicie ? :)
Na to chyba nie ma co liczyć, aktualna śmierć Briana była od początku planowana na tymczasową, miał to być zapewne taki twist fabularny do rozruszania paru odcinków. Permanentne zabicie postaci występującej od początku serii, do której przywiązali się widzowie wydaje się mało prawdopodobne.
Akurat nie masz racji, Brain zostal zabity na amen, ale protest fanow i generalne niezadowolenie zmusilo Setha do przywrocenia postaci. W wywiadzie jeden ze scenarzystow (chyba scenarzysta, albo producent, ktos kto zna serial od kuchni w kazdym razie) powiedzial, ze juz dawno kombinowali nad zabiciem jednego z glownych bohaterow, ale jako ze usmiercenie 'czlowieczej' postaci byloby zbyt traumatyczne (no tak, bo niektorych cale zycie obraca sie w okol kreskowki...) to wybrali Briana. Uznali, ze nowy bohater sie przyjmie, bo bedzie kontrastem Briana, i Stewie nie bedzie mial z nim tak lekko.
Taaaa... Tylko tyle, że zanim epizod zostanie wypuszczony pracuje się nad nim około 9-10 miesięcy, więc protesty fanów nie mają tu nic do rzeczy, w trzy tygodnie nie wysmarowali by odcinka :)
dokladnie . p;anowali go zabic tak jak i przywrocic z powrotem . ten serial jest przeciez kontrowersyjny
Przecież już wcześniej Stewie powiedział, że sprawdzał prezenty z przyszłych świąt. To było w oczywisty sposób, zaplanowane.
BTW postaci nowego psa to patrząc na to jak rozwiązano sprawę "wskrzeszenia" Briana, wychodzi na to iż Stewie nikomu go nie podaruje, bo poprzez zmianę przeszłości zostało wymazane continuum w którym rodzina Griffinów posiada psa o imieniu Vinny. Mogą oczywiście twórcy w ten lub inny sposób wepchnąć Italiano Psa do serii, ale powiem szczerze seria niewiele zyskała na wprowadzeniu go do obsady.
w sumie fakt, uciekł mi ten fakt, chyba, że znowu w jakiś sposób Stewie zacznie podróżować w czasie.co do Vinniego - to w zasadzie był chyba tylko potrzebny po to, zeby Stewie docenił bardziej Briana.
zupełnie nie rozumiem uśmiercenia Briana tylko po to, żeby wprowadzić innego psa, a za dwa odcinki jednak wskrzesić starego...beznadziejny wątek