Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 69257
7,9 18 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Spoko serial :) 9/10

użytkownik usunięty

Ten serial jest lepszy niż "Simponowie" i "South Park" razem wzięci. Ostatnio na Youtube "studiuję" filmiki z tego serialu. Widziałem jedynie cały odcinek z parodią "Ducha" z 1982. Ubaw po pachy :) Dla nich nie ma tematów tabu. Oni się naśmiewają ze wszystkiego i ze wszystkich.

ocenił(a) serial na 1

Zachęcony waszymi opiniami zacząłem oglądać 1 serię i... WIELKIE ROZCZAROWANIE!!! do Simpsonów to się nawet nie umywa. Strata czasu.

ocenił(a) serial na 8
snoopy

na Youtubie nie ma sensu oglądać "Głowy Rodziny", były to pierwsze filmy kasowane ze względu na prawa autorskie. Polecam podobną stronkę www.dailymotion.com , można tam znaleźć pełne odcinki serialu

ocenił(a) serial na 10
snoopy

w serialu sa nawiazania do tylu filmow, ze moze czasem nie wiesz, ze to jesdt smieszne.
Dla mnie arcydzielo.

No coś w tym serialu jest, Stewie i w ogóle... ale od Simpsonów to lepsze nie jest bo Simpsonowie to klasyka dla mnie i najlepszy serial animowany jaki mógł powstać :)
Oczywiście, każdy ma inny gust więc jeśli Ci się podoba Family Guy bardziej niż Simpsons czy South Park to spoko ;) ważne że Ci się podoba cokolwiek.

jesli ktos ma ktores sezony to chetnie kupie albo wymienie sie na inne seriale
domino182@wp.pl