Ten serial jest lepszy niż "Simponowie" i "South Park" razem wzięci. Ostatnio na Youtube "studiuję" filmiki z tego serialu. Widziałem jedynie cały odcinek z parodią "Ducha" z 1982. Ubaw po pachy :) Dla nich nie ma tematów tabu. Oni się naśmiewają ze wszystkiego i ze wszystkich.
Zachęcony waszymi opiniami zacząłem oglądać 1 serię i... WIELKIE ROZCZAROWANIE!!! do Simpsonów to się nawet nie umywa. Strata czasu.
na Youtubie nie ma sensu oglądać "Głowy Rodziny", były to pierwsze filmy kasowane ze względu na prawa autorskie. Polecam podobną stronkę www.dailymotion.com , można tam znaleźć pełne odcinki serialu
w serialu sa nawiazania do tylu filmow, ze moze czasem nie wiesz, ze to jesdt smieszne.
Dla mnie arcydzielo.
No coś w tym serialu jest, Stewie i w ogóle... ale od Simpsonów to lepsze nie jest bo Simpsonowie to klasyka dla mnie i najlepszy serial animowany jaki mógł powstać :)
Oczywiście, każdy ma inny gust więc jeśli Ci się podoba Family Guy bardziej niż Simpsons czy South Park to spoko ;) ważne że Ci się podoba cokolwiek.