PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Czy ktoś wie czy jest już kolejna parodia star wars czyli "something something dark side"? Niby są urywki na youtubie, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć w spisie odcinków, a bardo chciałbym to obejrzeć.

ocenił(a) serial na 7
hornet

sezon 5 odcinek 7/8/9 ( nie pamiętam), zresztą cały family guy jest najeżony parodiami star wars ;)

ohjeah

Tak, ale chodzi mi raczej o kontynuację odcinka Blue Harvest, w którym Peter opowiadał Nową Nadzieję. Wiem że miała powstać kontynuacja w której parodiowaliby Imperium Kontratakuje, ale widocznie ten urywek w którym Imperator mówi something x3 dark side to wycinek z jakiegoś pojedynczego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
hornet

Kontynuacja miała być wyemitowana w ramach premiery ósmego sezonu, ale przenieśli emisję tego odcinka (wg. wikipedii) na 16 maja 2010. :/

Utylizator

Właśnie o to mi chodziło. Już myślałem że coś przegapiłem, ale w takim razie te urywki, które widziałem musiały pochodzić z innych odcinków i to mnie zmyliło. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
hornet

wlasnie sie pojawilo w sieci Family.Guy.2009.DVDRip.XviD-ViSiON

ocenił(a) serial na 7
farel

A także Family.Guy.S08E20.DVDRip.XviD-REWARD i to jest właśnie ten odcinek. :)

ocenił(a) serial na 10
hornet

premiera jest jakoś za tydzień lub dwa ale na torrentach faktycznie już jest. zresztą moim zdaniem słabe