PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641792}

Galeria

2011 - 2014
3,8 2,0 tys. ocen
3,8 10 1 2035
Galeria
powrót do forum serialu Galeria

O zdjęcie tego czegoś z anteny TVP 1, raz na zawsze, kto się podpisuje ?

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Ja tez,kompletnie nie ciekawy serial .

TRANSPORTER_filmweb

Ja. Żeby chociaż nie kręcili tego we Wrocławiu... Z czym to piękne skądinąd miasto będzie się ludziom kojarzyć?

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Ja się podpisuje, już nawet "Plebania" (chocby za postac Tracza) była lepsza

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 1
TRANSPORTER_filmweb

podpisuję się. blok reklamowy byłby ciekawszy

vilgefortis

poco wogóle kręcić takie dno to niema żadnego sensu

vilgefortis

blok reklamowy to jedna wielka chała, kicz, fałsz, przemoc medialna. To proceder który się szerzy, to odmóżdżanie w biały dzień, powinni pozamykać połowę tych , którzy są odpowiedzialni za ich współtworzenie, coraz bardziej odbiegają one od rzeczywistości. Jedną z bardziej istotnych rzeczy która służy manipulacji widza, są PRZESŁODZONE , CIEPLUTKIE I DO POTĘGI 4 FAŁSZYWE GŁOSIKI, które rzekomo mają niby widza przekonać...Czasem mam ochotę rzucić pilotem w ekran

ocenił(a) serial na 1
TRANSPORTER_filmweb

popieram, zdjąc to g*wno natychmiast, już Plebania była 100 razy lepsza... :/

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
TRANSPORTER_filmweb

To ja też się podpisuje. W "Plebani" była genialna rola Tracza. W Galerii nie ma i podejrzewam, że nie będzie tak charakterystycznej postaci.

ocenił(a) serial na 1
TRANSPORTER_filmweb

I ja, już dawno nie widziałam takiego gówna. Wydaje mi się, że ocenienie tego na 1 to i tak za dużo

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 3
kasia980415

A mieli to ponoć ściągnąć z ekranu.

ocenił(a) serial na 1
lucyna63

miło by było

ocenił(a) serial na 5
TRANSPORTER_filmweb

Ja się podpisuję. Zamiast tego marnego serialiku tvp powinna pomyśleć np. o programie dla dzieci, może jakiś teleturniej?

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Nie za wiele wymagasz od "misyjnej" TVP ? :D
Dobry program dla dzieci zrobić 100 razy trudniej niż kolejny głupawy, schematyczny serialik.

ocenił(a) serial na 5
andre_

Tylko widzowie mogą mieć już dość tej sieczki serialowej. Dziwne, że kiedyś można było tworzyć teleturnieje dla dzieciaków. Rozwijały pasje a teraz ...

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Kiedyś do 2000 roku była Krzyżówka Trzynastolatków na TVP2. Teraz taki program w "publicznej" by nie przeszedł.

ocenił(a) serial na 1
TRANSPORTER_filmweb

przestańcie kręcić wszystkie seriale w waszej ramówce, są żałosne, chcecie żeby wam abonament płacić to dajcie nam coś na poziomie stacji zagranicznych, a jak nie to nie będzie pieniędzy, ludzie nie lubią być okradani, jeśli płacę na was z nie własnej woli obowiązkowo to oczekuję POZIOMU , a nie takiego za przeproszeniem gówna z tymi samymi aktorami w każdym serialu

ocenił(a) serial na 9
morgana000

a mnie się podoba!!!!! jak Wam się tak bardzo podobają zagraniczne seriale to macie ich dużo do wyboru! zwłaszcza z wampirami w tle:)

ocenił(a) serial na 1
hiacynta76

wracaj oglądać perypetie wieśniaków

ocenił(a) serial na 3
hiacynta76

Ale ponoć Galerię maj a wnet ściągnąć i co w tedy będziesz oglądać??????

ocenił(a) serial na 9
lucyna63

powtórki Monka:) i Herculesa Poirot:))

ocenił(a) serial na 3
hiacynta76

Galeria to mieszczański odpowiednik Plebanii
Ta sama grzęda filmowa i dialogi
Ja proponuje powtórki serialu Pokolenia

ocenił(a) serial na 3
giovanni50

ja też bo bardzo lubiłam ten film.

TRANSPORTER_filmweb

Wyczytałem gdzieś ostatnio, że po wakacjach Galeria nie wróci na antenę z powodu słabej oglądalności, a zamiast niej ma być nowy serial Łepkowskiej pt. "Mały Londyn"

TRANSPORTER_filmweb

a ja jestem za tym ,zeby serial zostal w ramowce na lata bo to nalepsza telenowela w Polsce a nie taki badziew jak klan ,plebania, m jak milosc czy barwy szczescia ,szkoda ze wiekszosc spoleczenstawa nie dorosla do ogladnia dobrych produkcji ,no coz takie spoleczenstwo...

ocenił(a) serial na 2
yukkas

Dobry żart ;)

andre_

to nie żart

ocenił(a) serial na 2
yukkas

Nie wierzę :D

yukkas

He,he wole juz to jak M jak milosc czy Barwy szczescia :-)

yukkas

a co w ''Galerii'' dzieje się takiego ciekawego, że uważasz to za dobrą produkcję? :)

mlaczarnafm

głupio gadacie bo widocznie widzieliście z 2 odcinki i wydaje się wam to tandeta, otóż prawda jest inna. Polecam szczególnie rano o 8:10 leci na tvp hd / powtórki z dnia poprzedniego /, fabuła jest nawet ciekawa a jeśli chodzi o obsadę to cóż, z pewnością nie grają tam podrzędni pseudo-aktorzy rodem z "pamiętników z wakacji", bo tamto to woła o pomstę do Nieba, tam piszcie petycje, galeria jest OK.

ocenił(a) serial na 1
Bawidamek_filmaniak

taa facet leje po mordzie kobiete a to od niego nie odejdzie bo '' to pierwszy raz sie dopiero stalo'' albo ''on tego nie chcial'' ... i wiktor prawdziwy mezczyzna ktory nie moze sie pogodzic ze zonce sie nudzilo ...

JustyxD

no pokazane życie, nie każda kobieta ma na tyle odwagi i możliwości finansowych żeby nagle odejść od męża, który jest nieobliczalny. Nie uważam żeby to było naiwne, to nie jest gra komputerowa że nagle dajesz "load game" i wszystko można na nowo zacząć. Szczerze mówiąc źle ta Róża nie ma, koleś zarabia krocie, ma stanowisko . Naiwnie zabrzmiało to że "dopiero pierwszy raz, a za drugim odejdzie", ale na pewno fajnie to wymyślą. Serial zasługuje na więcej niż 3,4 czy nie wiem ile tam ma. Na prawde porównując inne produkcje TVP plasuje się w czołówce

ocenił(a) serial na 1
Bawidamek_filmaniak

ale ona ma prace...i to w galeri.. ma tez przyjaciolke - laure

JustyxD

no ale jaką ma prace, sprzedawcy? Ostatnio widziałem jak układa jakieś pudełka na magazynie, ciekawe ile zarabia :) 1300 ?, Mążulek jest ważny kiwnie palcem to ona leci. Laura? To jest ta żona policjanta tak? No ale co, ma u nich zamieszkać ? Ok załóżmy, ale jak długo, przecież to nie ich dziecko by ją utrzymywali. Live is live, to nie są pamiętniki z wakacji - tutaj pokazane jest ŻYCIE - tasiemiec nie tasiemiec ale prawdziwy.

Bawidamek_filmaniak

a ja myślałam, że Laura to siostra Róży :D no cóż... taki szczegółu...
ja, jeśli coś oceniam, to oceniam to nie bezpodstawnie. widziałam więcej niż 2 odcinki, dlatego nie zamierzam zmienić zdania o tym czymś. (wystarczyły już zapowiedzi aby zorientować się co to będzie za ''serial'', ale dałam szansę, która nie została wykorzystana)
nic ciekawego, a ten wątek miłosny Karoliny i tego mężczyzny to, to po porostu szkoda słów...

ocenił(a) serial na 1
mlaczarnafm

a moze to siostra xd
teraz z nim zerwala .... zalosne

JustyxD

zerwała? ;p to chyba dobrze.. przynajmniej nie będą się całować co 5 minut w ciągu 25 min jednego odcinka.. bo ile można? xd nudyyy..!
a mi się coś kiedyś zdawało, że ta Karolina to przyrodnia siostra tego mężczyzny.. bo w końcu mają tego samego ojca czy co? :DD

ocenił(a) serial na 1
mlaczarnafm

no zerwala a teraz beczy po nim xd zalosne

ocenił(a) serial na 2
JustyxD

Ona z nim "zerwała" już ze trzy razy co najmniej.

mlaczarnafm

Kogo macie na myśli pisząc o " tym mężczyźnie" ? Woydatta? Cóż koleś ma kase w zasadzie może mieć wszystko, jedna część kobiet się wokół niego kręci sama inną musi zdobywać, proste. Wątek romansu bo chyba o tym tutaj wcześniej ktoś wspomniał, został super wyjaśniony w ostatnim odcinku, to są dorośli ludzie którzy załatwiają rzeczy na poziomie. Karolina jak to ujęliście "zerwała" z Hubertem, ponieważ wystraszyła się go jak uderzył prezesa, poz adam siedział wcześniej i dlatego spotęgowało to jej lęk. Ale ona go kocha i na pewno jej przejdzie. Czy mają wspólnego ojca - nie wiem. Mlaczarnafm - mimo wszystko polecam Ci ten serial

Bawidamek_filmaniak

postów nie da się edytować - pisząc hubert miałem na myśli rzecz jasna adasia

ocenił(a) serial na 2
Bawidamek_filmaniak

Widziałem wszystkie odcinki bo siedzę w domu (zdrowie), ten serial to dno i pięć metrów mułu, a bohaterowie zachowują się idiotycznie i nieprawdopodobnie. Do tego gra aktorska żenująca, "napięcie" budowane na tanich chwytach typu "podsłuchana rozmowa" albo brak rozmowy, "przypadkowe spotkanie" itp, a cała "super hiper galeria" wygląda w środku jakby miała góra 500 m kwadratowych.

Żenada żenad ten serial. Poczytaj sobie zresztą moje wcześniejsze wpisy tutaj, po co mam się powtarzać.

andre_

posty z chęcią poczytam, gdyż na brak czasu również nie narzekam / bezrobocie /. Co do serialu, jeśli w ten sposób oceniasz "galerię" to jak oceniłbyś "pamiętniki z wakacji", "dlaczego ja" czy inne gówno?? Jeśli chodzi o wygląd samej galerii, owszem do gigantów nie należy, ale właśnie takich galerii brakuje! Nie za duże, w fajnym klimacie, mi się bardzo podoba. Natomiast jeśli chodzi o zabiegi scenarzysty typu "przypadkowe spotkania" czy "podsłuchanie", "nakrycie" - to chyba nic ani nikt nie prześcignie 'klanu" albo "m jak miłość", tam to też jeden wielki zbieg okoliczności .. hehe

Bawidamek_filmaniak

z resztą o czym ja piszę - klan swego czasu jak był " na topie" to az roiło się od takich sytuacji, teraz to ścierwo - dziwie się że jeszcze jest na antenie :-/