Jestem po 3-cim odcinku i od samego początku nie cierpię Gayi ;x
Wolałabym żeby zakochał się w Ok Ryeon, a Wy?
+ jak narazie już kocham tę dramę <3
Wee, ja nie wiem kiedy zabiorę się za te 2 odc. ze względu na problemy z kompem ;C
Narazie obejrzałam początek 5-tego i zacieszałam jak głupia do KHJ ;p
Piszecie, że Ok Ryeon ma zalotnika? Dobrze, że przynajmniej tyle i może nie zostanie sama, zraniona na końcu ;]
Jeszcze nie oglądałam ale słyszałam, że napisy sa jakby przepuszone przez kiepski translator. Co do aktorki to jednak filmweb coś pochrzanił z obsadą. Wg nich Ok-ryeon Yoon gra So-eun Kim (ona grała w BOF najlepszą przyjaciółkę Jan DI) natomiast tak naprawdę Ok-ryeon gra Jin Se-Yeon.
AAA to to wiedzialam, ze pierwotna aktorka tam grala, a ta druga nie dlatego sie zdziwilam, a nie pomyslalam, ze piszesz o pierwszej :) Wiesz co ja tam ogladam i wszystkie napisy byly w porzadku! A w 10 odc cos od polowy zaczely byc zdania nielogiczne co sie nie zdarzylo jeszce;/ kto to przepuszcza?!
Nie mam pojęcia :D Może jeszcze to naprawią ^^ I tak fajnie, że ludziom chce się tłumaczyć choć ja i tak zwykle oglądam po ang. Zdołowało mnie odejście Kim Jae Wooka z dramy.
Przynajmniej wg tego niusa http://howgeepl.wordpress.com/2014/02/16/%EB%AD%90%EB%8C%80%ED%95%B4-41-o-ostatn ich-problemach-w-dramach/
Niestety nie wiadomo do końca dlaczego. Zbiegło się to z odejściem scenarzysty więc może chodziło o to, że nowy chciał w jakiś znaczący sposób ograniczyć zmienić jego rolę. Może chodziło o pieniądze. Koniec końców nie mogę uwierzyć, że go nie będzie :(
no ja tak samo! zwłaszcza, ze go uwielbiałam z OR, bo super ze sobą wyglądali i chemia była niesamowita!
no chyba sobie cyrki robią............ racja chemia była ale co dalej????oj przeczuwam fatalny koniec.....
Obejrzałam bez problemów. Plus napisy w 10tym odcinku zostały poprawione i dobrze się oglądało :)
Dzis właśnie oglądnęłam, bo wtedy coś linki nie działały i 10 odc od połowy znowu z translatora! Ja nie wiem jak tak można? Pierwsza polowa ekstra, a potem sie komuś nie chce? Porażka :/
Nie rozumiem tego starca siwego. W którymś odcinku poprosił Lidera Mo, by ochronił Tea, a teraz mówi temu słudze Beak, ze może go zabić podczas przetestowania Tea jak walczy. Wiec o co tu chodzi?!
Oglądałaś na viki? Hmm mi się dobrze oglądało.
Co do tego siwego starca to rzeczywiście twardy orzech do zgryzienia. No i jeszcze ta historia ze śmiercią ojca Tae..
może z tym przetestowaniem to po porostu chce sprawdzić czy jest na tyle mocny by się sprawdzić jako właściciel klubu Szanghai i lider dzielnicy (mimo, że sam zainteresowany tego nie chce).
Przyznam, że fabuła jest tu mocno poplątana :D ale z drugiej strony jest ciekawie ^^ Nawet Gaya ostatnio ciut mniej mnie irytuje
Wiesz rozumialabym, ze chce sprawdzic, ale i pozwalac zabic? To sie kupy nie trzyma. Fabuła owszem poplątana ja sama nie wiem o co dokladnie chodzi, tylko tyle ze chyba chca rządzic polowa "swiata"
Gaya...myslalam, ze bd kibicowac jej i Tae, ale bardziej lubie OR (młodsza wersja mnie niemiłosiernie drazniła), ale znowu Tea nie zasługuje na OR
Widzę, że nie tylko ja fabuły ze starcem nie ogarniam ;p
Coraz bardziej jestem za JT & OR, tylko czuję, że ta głupia Gaya jeszcze dużo namiesza, niestety. ;x
Do tego, tyle ostatnio klaty KHJ, że mdleję cały czas ♥_♥ xD
Miałam mały kryzys z tą dramą zwłaszcza przy pogrzebowych odcinkach. Trochę jest tak, że trudno mi się za nią zabrać, ale jak juz oglądam to jest całkiem fajnie :D
Duży plus za muzykę. Odcinki 15 i 16 dla mnie świetne <3 Uśmiechy lidera Mo totalnie mnie rozbrajają <3 Cudowny jest :D Jak dla mnie największy męski atut dramy choć konkurencja nie śpi ;)
Więcej tez humoru w tych odcinkach. Choć końcówka niestety nie wróży dobrze.
Sama się sobie dziwię ale Gaya praktycznie mnie już nie irytuje :D albo się przyzwyczaiłam albo jest lepiej :)
Też tak mam! xD Jeszcze się motywuję: Hyun Joong na pewno będzie znów bez koszulki, muszę to zobaczyć! xD ;p
Ja jeszcze nie widziałam 15 i 16 ;p
Szkoda, że wielbiciela OR już nie ma ;C
Mnie też już Gaya tak bardzo nie irytuje. xD Tylko wolę, by trzymała się z daleka od JT... ;p
Bez koszulki... żeby to raz :D
Oglądaj, oglądaj ^^ Też mi brakuje wielbiciela OR ale Lider Mo dość skutecznie łata moją dziurę w sercu. Zresztą zakochałam się w tym aktorze już w The Moon Embrancing the Sun :)
I te wszystkie układy i układziki trochę lepiej rozumiem. W każdym razie dzieje się :)
Moja to pierwsza drama, którą z nim oglądam. xD
Fajnie by było gdyby był z tą szurniętą złodziejką ;D
Scena, gdy na niego wpadła, była taka 'magiczna' ;p
Ja nie rozumiem dlaczego zabili ojca JT i czemu ten ich klub jest taki ważny?
No to widzę, ze nie tylko ja mam takie odczucia! Szczerze takie tu są wątki, ze człowiek nie wie o co w ogolę chodzi w tej dramie. Na dodatek odcinki były naprawdę nudne, ze brać mi się za nie nie chciało...az do 15 odcinka! Moj Boże! Mój Lider Mo! <3 Bez niego drama była by stracona! :D Wreszcie go pokazują i możne nabiorę większego apetytu na dramę, bo no cóż...tam sie bija i tylo:D No ale kopara mi opadla przy tej scenie jak ta w czapce wpadla na niego. Sama nie wiem czy bym ich swatała...
Gaya...nawet mnie tez nie drażni,ale wiecie do kogo by pasowała? Do Aoki! Jaki on jest boski w tym garniaku! Taki hot! Taki władczy! Normalnie cudowny! I pasuje do Gai!
Shinichi to jakoś spadł w moim rankingu....jeszcze zmiana chyba fryzury robi swoje:/
a nie sądzicie że ta złodziejka może być jego zaginioną siostrą - tylko nie wiem czemu go nie pamięta?? amnezja???
Też tak myślałam na początku, ale doszłam do wniosku, że nie. W końcu <na początku, gdy nie wpadła jeszcze na Lidera Mo> podobał jej się i była zazdrosna o OR, a gdyby była jego siostrą to chyba nie robiliby czegoś takiego?
Mi się wydaje, że oni wątek siostry to już zupełnie porzucili. To znaczy nowy scenarzysta. Gdyby teraz się odnalazła to byłoby co najmniej dziwne :D
Ostatnio mam mieszane uczucia co do tej dramy. Sceny walk mi się bardzo podobają, ale to całe politykowanie już nie :P Wątki romansowe też są zbyt po macoszemu traktowane.
Przyznam, że zaczęłam oglądać ze względu na Hyun-joong Kim'a. No i chłopak się sprawdza w roli. Jednak tak naprawdę przy całej serii trzyma mnie Lider Mo <3 <3 <3
Ten aktor jest naprawdę elektryzujący :D Szkoda, że nie ma go więcej.
Tez kibicuję Gayi i Aokiemu :)