PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559841}

Gdzie jest Elisa?

¿Dónde Está Elisa?
2010 -
7,8 277  ocen
7,8 10 1 277
Gdzie jest Elisa?
powrót do forum serialu Gdzie jest Elisa?

I znowu Tv puls gwarantuje nam niespodziankę w formie zmiany emisji telenowel. Gdzie jest Elisa, od 11 października, zostanie przesunięta z 16.30 na 14.00. To kpina, teraz oglądalność tej telci w ogóle spadnie. Przecież o tej godzinie ludzie którzy to oglądają są w pracy albo szkole. Szkoda, bo ta telenowela jest jedną z najlepszych jakie wyprodukowało Telemundo.
Akcja i śledztwo na pierwszym miejscu, a nie tylko wzdychanie do siebie i zdradzanie przez 200 odc... Ta zmiana to nie pierwszy wybryk tv puls w stronę oglądających telenowele. Wychodzi na to że tv puls nie interesują widzowie seriali. Tylko po co wydawają kasę na zakup tych telenowel, opłaca się to im w ogóle??

użytkownik usunięty
Andrew19

Zgadzam się z Tobą. Zmiana godziny emisji na tak bezsensowną to jedna wielka kpina. Tym bardziej, że o 15:00 będą teraz puszczać bajki, natomiast po 16:00 filmy dla całej rodziny a o 18:00 ponownie będą puszczać bajki. Widać dla Tv Puls bardzo zależy żeby stać się "telewizją bajkową". Plus jest tylko taki, że będę mogła spokojnie oglądać "Osaczoną" u konkurencji :) Tam przynajmniej nie zmieniają czasu emisji telenowel.

ogladasz elise

użytkownik usunięty
magazynier_48

Oglądam.

ocenił(a) serial na 9

i jak przypasiła Ci ta godzina emisji? bo mi nie bardzo ;/

użytkownik usunięty
Andrew19

Nie za bardzo, już wolałabym aby zmienili na późniejszą godzinę np. 18:00.

Ja też oglądam osaczoną:) Jeśli chodzi o godziny emisji w pulsie to za bardzo mi nie przeszkadza bo od początku nagrywałam na dekoder i dopiero w nocy oglądałam. Dla mnie teraz nawet jest lepiej bo mogę spokojnie tez nagrać osaczoną i oglądać na bieżąco a tak byłam dzień do tyłu:(

kassandra28

ja ttlko ogladam w poniedzialki i we wtorki

użytkownik usunięty
Andrew19

Dokładnie.. Puls, to bd zaraz drugim Disney Channel.. Hmm czasem mnie po prostu trafia, gdy widze , że w programie pulsu, same bajki!
wcześneij (rok temu np.) były same genialne programy, seriale... np. o schudnięciu, mój ulubiony kulinarny serial z Jimim Olivierem *... boskie :-)... albo hmmm... no nawet teraz nie pamiętam, ale tych programów było naprawde sporo! i były fajne, ciekawe... Pamiętam, ze był także jakiś o sprzedawaniu domów... ciekawy, i był tekże chyba jeszcze jakich survuval, jeżeli się nie mylę... więc było yy.. no dużo rzezcy do oglądania dla przeciętnego widza (14-99)... Tutaj też, zakochałam się w pierwszej telenoweli niemieckiej (i potem chyba wenezuelskiej)...ta niemiecka to była ,,Bianka droga do szczęścia''... to był film, do którego miło mi wracać we wspomnieniach :-)...
Ale oczywiście jego tak samo jak ,,Elise'' przestawiono na absurdalne godziny nadawania... kiedy tak jak już powiedziałaś- ludzie są w szkole, w pracy....

to jest po prostu nie poweim skandal xD, ale wielkie hamstwo wyrządzane widzom...! Elisa to geialna telenowela... ale czas, w jakim ja nadają, chyba niewielu z nas pasuje..
to smutne.... że teraz kanał nr 7 bd przeznaczony wyłącznie dla dzieci!
Pozdrawiam