Jest dobrze. Absurdalnie, krwawo jak to w tym uniwersum. Scena erotyczna jeszcze bardziej stuknięta, niż w wykonaniu miejscowego antmana. Na plus na pewno intrygujący wątek głównej linii fabularnej oraz kilka plot-twistów.
Na minus - Na razie strasznie beznamiętni głowni bohaterowie. Właściwie brak wyrazistych osób, wszystkie się zlewają. Dziś włączam drugi odcinek.
to chyba mocno się zmieniło w dwóch kolejnych odcinkach co nie? :D Bardzo fajnie narysowane postaci, zupełnie niejednoznaczne i nader wyraziste :D
No dobra, jestem po trzech odcinkach. Świetną postacią może okazać się Świerszczyk. Jeszcze lepiej niż w Chłopakach, widać tutaj zgniliznę całej instytucji. Każda z postaci właściwie przeżywa jakąś formę życiowego dramatu. Czekamy na epizod 4
No nie, po pierwszym nie jest dobrze. Jest to kolejny generyczny teen-college z 30latkami, pięknymi ludźmi, akademikami, ruchaniem, chlaniem, ćpaniem. W trzecim coś się zaczyna dziać, ale pierwszy/pierwsze dwa są tak tępe i oklepane, że miałem ochotę wyłączyć.
no tez się troche zastanawiam nad tymi pozytywnymi ocenami głównego wątku. grupa nastolatków, jakas tajemnica, coś siędzieje, konspiracja, komu ufać komu nie. przerabiano to wiele razy. jedyną nowością są dość odważne sceny które mają szokować ale czy na prawdę to powoduje żeby dawać tak wysokie noty. w sumie jak na serial o superbohaterach to więcej tu obyczajowych problemów lekko opruszonych wątkami sci-fi. nie twierdze że serial jest zły ale jest po prostu, no taki... ok. troche taka zapchaj dziura przed 4 sezonem Boysów.
Obejrzalem 2 i zamierzam odpuścić bo szkoda mi czasu na teen dramy. Ale skoro mówisz, że w 3im zaczyna coś się dziać, może jednak warto...? Sam nie wiem
Tylko dlaczego sceny rozbierane dotyczą tylko jednej płci. Mamy sterczące, dyndające a nawet eksplodukące kuktasy, a nie ma nawet jednego gołego cycka