Gen V: Sezon 2 Gen V sezon 2, odcinek 3
odcinek Gen V (2023)

Gen V | Cz jak człowiek

H Is for Human 55m
7,0 297  ocen
7,0 10 1 297
Gen V
powrót do forum s2e3

Ciężko to oglądać. Mam wrażenie że reżyser spełnia swoje jakieś chore fantazje. Co odcinek ktoś komuś musi wchodzić do tyłka albo go lizać Ok, rozumiem że supki to świry I degeneraci, a serial ma być kontrowersyjny, ale ile można? Na początku mogło zszokować albo rozśmieszyć, a teraz po prostu jest to żenujące. Czy on nie ma innych pomysłów? Chłop jest niezdrowo zafiksowany na tym punkcie i powinien udać się do specjalisty, a nie seriale robić.

ocenił(a) serial na 6
Krexx

Kilka razy powtarzany żart nie bawi, widocznie niektórzy twórcy nie zdają sobie z tego sprawy.

ocenił(a) serial na 10
Krexx

A ja nie mam z tym problemu

ocenił(a) serial na 9
Krexx

Co ciekawe, nie mają problemów z pokazywaniem męskich genitaliów i całej otoczki z mężczyznami, ale mają problem z pokazaniem kobiecego ciała

tasmankrk

No to pokazuje jacy są odważni bo nagie kobiece ciała to dotychczas była norma a analogiczne sceny z mężczyznami to był temat tabu. Poza tym ludzie którym to przeszkadza i doszukują się tu jakiej ingerencji z zewnątrz pokazują ze są upośledzeni bo sam oryginalny komiks bazował na takich scenach mających budzić szok i obrzydzenie. Więc chyba to bardzo dobrze że twórcy bazują na oryginale? Chyba że jak w oryginale nie ma "goła baba" to już źle i nie wolno na tym bazować xD?

ocenił(a) serial na 5
Krexx

Ale taki był komiks serial ma tego dużo mniej

garfild2002

Ale w komiksie były pokazywane tylko męskie narządy płciowe jak w serialu, czy też damskie?

ocenił(a) serial na 5
AssaSSin hasz

W komiksie Byków więcej treści o których wspomniał autor wątku