Gen V: Sezon 2 Gen V sezon 2, odcinek 4
odcinek Gen V (2023)

Gen V | Torby

Bags 48m
7,2 304  oceny
7,2 10 1 304
Gen V
powrót do forum s2e4

Nigdy nie byłem fanem serialu, ale ten odcinek to jest dla mnie czysta kwintesencja całego uniwersum The Boys, a tym bardziej samego serialu Gen V. Chyba nigdy nie czułem aż takiego ogromnego napięcia oglądając coś niż to. Jestem pełen podziwu począwszy od worldbuildingu, aktorstwa, scenografii, relacji, scenariusza, dialogów, budowania napięcia oraz nawet dobrej reżyserii.

ocenił(a) serial na 6
kacperpozd

Dokładnie, najlepszy odcinek całego serialu, sporo emocji we mnie wywołał.

Sylar_Heroes

Polecasz serial ?

ocenił(a) serial na 6
Weronka90

Zależy co lubisz? Jeśli oglądasz The Boys, to ten serial jest w podobnym guście, jak na razie moim zdaniem drugi sezon jest dużo lepszy niż pierwszy. Jest też bardziej obrzydliwy niż The Boys , ale mniej głupi. Takie mam wrażenia

Sylar_Heroes

A The Boys czymś się różni od Gen V?

ocenił(a) serial na 7
Weronka90

Aktorami ,w sumie zamysłem fabuły ale ogólnie uniwersum jest połączone ze sobą

CelineMarie

A co lepsze The Boys czy Gen V? Bo zaczęłam oglądać to drugie i szału nie ma,może że się rozkręci serial ;)?

Weronka90

Serie są ze sobą luźno powiązane i niektóre wątki się przenikają. Żeby w pełni zrozumieć Gen V polecam zacząć od The Boys. Polecam obejrzeć tak: pierwsze 3 sezony The Boys> pierwszy sezon Gen V> czwarty sezon The Boys i teraz drugi sezon Gen V. 
Tak dzieje się akcja chronologicznie w uniwersum.

Michal_Saczuk

A gdzie znajdę serial The Boys ?;)

ocenił(a) serial na 6
Weronka90

Tam gdzie Gen V

norbertstron

Jednak sci-fi to nie moja bajka obejrzałam 1 odcinek i wolę bardziej erotyczne seriale dramaty psychologiczne czy kryminały albo k drama ;D