Gen V: Sezon 2 Gen V sezon 2, odcinek 8
odcinek Gen V (2023)

Gen V | Trojan

47m
6,7 271  ocen
6,7 10 1 271
Gen V
powrót do forum s2e8

Jestem ciekawy jaką rolę odegrają w przyszłym sezonie The Boys, bo jest oczywiste że się tam pojawią i jakąś muszą mieć inaczej właściwie cały sezon a zwłaszcza zakończenie nie miałoby sensu a jest tu kilka postaci, które mogę się okazać problemem dla samego Homelandera, zwłaszcza same moce Marie i Cate użyte prawidłowo (czytaj: gdy w gronie postaci znajdują się aktualnie osoby, które używają mózgu) mogły by być sporą przewagą, co też mnie zastanawia jeszcze bardziej, czy Homelander ma jakąś obronę np: przeciwko kontroli umysłu?! 

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

No ma, przecież Godolkin nie był w stanie kontrolować Marie, która jest z tego samego programu. Dopiero pod koniec jak zaczął faktycznie uczyć się swoich mocy, to ogarnął. Cate jest dwie ligi niżej, pod Odessą i tym pierwotnym serum które przyjęła Stormfront, Soldier Boy i Godolkin, więc raczej nie ma szans na kontrolę Homelandera.

Ogólnie spodziewam się, że będą całkiem solidnymi postaciami pobocznymi, ale raczej nie odegrają większej roli, w końcu nie mogą tego rozwiązać tak, że Homelandera pokonuje jakaś randomka z pobocznego serialu, którego połowa widzów The Boysów nie widziała.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Wiemy też że powróci soldier boy. Oj będzie jazda