Gen V: Sezon 2 Gen V sezon 2, odcinek 8
odcinek Gen V (2023)

Gen V | Trojan

47m
6,7 271  ocen
6,7 10 1 271
Gen V
powrót do forum s2e8

Jak rozumiecie scene w wiezeniu z Sister Sage i Polaryty? To jak ona zwracała się do niego dawało taki vibe jakby była kontrolowana przez godolkina ale na sam koniec jakby ja rozłączyło. I czy to był jej plan zeby tak sie dac kontololowac przez godolkina? Czy moze nie była kontrolowana i sama sie na to zdecydowała a jej dialog był powiazany z tym jak ją godolkin rozczarował dlatego stworzyła całą te sytuacje by polaryti uciekł i mu przeszkodził w kontrolowaniu.

ocenił(a) serial na 7
kamillo112

Też mi to pierwotnie wyglądało jakby była kontrolowana, być może udawała kontrolowaną, żeby podpuścić Polarity do próby ataku na Godolkina. Wiedziała, że tylko on może go powstrzymać a Godolkin ją wykiwał z planami przez co cały plan runął. Tak czy inaczej, 7 odcinków wprowadzania postaci, wielkie plany czystek supów, i cały wątek zamknięty w mniej niż 40 minut. Jestem mocno rozczarowany bo liczyłem, że Godolkin cokolwiek odegra w tym uniwersum.

mrshargoth

No w zasadzie godolkin tylko był po to by Marie mogła się stać silniejsza i żeby zrobić jakieś wprowadzenie pod 5 sezon the boysow gdzie ta cała paczka będzie już razem walczyć. Co nie zmienia faktu że sezon nie byl zły. Wszystkie wątki fajnie podomykał ale to może też kwestia tego ze sezon 4 the boysow byl słaby.