Gen V: Sezon 2 Gen V sezon 2, odcinek 8
odcinek Gen V (2023)

Gen V | Trojan

47m
6,7 271  ocen
6,7 10 1 271
Gen V
powrót do forum s2e8

Jestem w pracy i nie mam czasu na oglądanie seriali, na dodatek obecnie The Boys odświeżam i 3 sezon zacząłem, ale chętnie usłyszę co uważacie o finale 2 sezonu Gen V

John_Gillman

no zakonczenie nie jest złe, fajne przeciwieństwo 4 sezonu the boys gdzie tam było takie dołujace a tutaj zrobili takie pozytywne robiąc podwaliny pod 5 sezon the boys. Ale takie mini rozczarowanie jest że nie było homelandera. Chociaz w tedy to by musiał odcinek trwać ponad godzine a nie 40 minut

kamillo112

Dzięki za info o Lucasu Hood.. Homelanderze, już byłem ciekawy czy cameo zaliczy w ostatnim odcinku, i się dowiedziałem, a zanim obejrzę finał Gen V to dużo czasu minie.

John_Gillman

jesli pod cameo podciagniesz to że pojawił sie na telefonie że dzwoni do Sister Sage, no to sie pojawił w finale XD

John_Gillman

Dno dna... zaczynam dochodzić do wniosku że Gatunek super hero się już zużył i dobiega końca swojej bytności

kuki7

The Boys to imo idealna odtrutka na superhero i moim zdaniem wraz z Invincible wręcz prześciga 99% rzeczy Marvela czy DC. Ale skoro ty mówisz takie słowa po tym sezonie, to może faktycznie jest źle

ocenił(a) serial na 8
John_Gillman

Mi się osobiście sezon jako całość podobał, był spoko, nic rewelacyjnego, ale nie oglądało mi się źle choć sezon 1 lepszy no ale fakt faktem, każdy ma inny gust i oczekiwania, jednak sam przyznam że trochę szkoda że z finałem czuć było że jest to bardziej podbudówka pod przyszły sezon The Boys aniżeli oddzielna własna rzecz, najbardziej podobała mi się postać Cate (ogólnie jest moją faworytką w tym sezonie), zmarnowali też trochę Hamisha Linklatera, który był najlepszą częścią sezonu, jednak ogólnie lubię klimat tego serialu i trzymam kciuki za ten 3 sezon, tym bardziej że skoro już będzie po finałowym sezonie The Boys, to serial będzie mógł pójść własną drogą i mieć więcej swojego własnego charakteru bez obowiązku tworzenia podbudówek pod kolejne sezony The Boys.

Rrouge

Mnie ciekawi jak to będzie wyglądać skoro po 5 sezonie główny serial się kończy, a tym bardziej mnie zastanawia czy się będzie łączyć z innymi spin-off'ami = Vought Rising itp.

ocenił(a) serial na 8
John_Gillman

Vought Rising będzie się dziać w przeszłości więc osobiście wątpię, może mniejsze jakieś nawiązania, ale raczej na pewno nie w takim stopniu jak z The Boys.

Rrouge

Jeszcze w Meksyku ma być jakiś i pewnie coś wymyśla jeszcze

Rrouge

Mnie najbardziej interesuje, czy kiedyś powstanie odcinek crossoverowy Invincible i The Boys, same seriale mają nawet parę nawiązań (postacie są podobne czy 2 sceny). Są plotki że może powstać, ale nie wiem czy Amazon coś oficjalnie potwierdzał, ale gdyby tak to byłoby naprawdę fajnie

John_Gillman

Według mnie zmarnowali tylko potencjał. Przeczuwałem że final będzie kiepski i mimo niskich oczekiwań i tak mnie zawiedli. Po co było budować takie napięcie jak wszystko i tak się skończyło zbyt prosto. To niestety nie 1 sezon gdzie pod koniec było wielkie zaskoczenie.