Jestem w pracy i nie mam czasu na oglądanie seriali, na dodatek obecnie The Boys odświeżam i 3 sezon zacząłem, ale chętnie usłyszę co uważacie o finale 2 sezonu Gen V
no zakonczenie nie jest złe, fajne przeciwieństwo 4 sezonu the boys gdzie tam było takie dołujace a tutaj zrobili takie pozytywne robiąc podwaliny pod 5 sezon the boys. Ale takie mini rozczarowanie jest że nie było homelandera. Chociaz w tedy to by musiał odcinek trwać ponad godzine a nie 40 minut
Dzięki za info o Lucasu Hood.. Homelanderze, już byłem ciekawy czy cameo zaliczy w ostatnim odcinku, i się dowiedziałem, a zanim obejrzę finał Gen V to dużo czasu minie.
jesli pod cameo podciagniesz to że pojawił sie na telefonie że dzwoni do Sister Sage, no to sie pojawił w finale XD
Dno dna... zaczynam dochodzić do wniosku że Gatunek super hero się już zużył i dobiega końca swojej bytności
The Boys to imo idealna odtrutka na superhero i moim zdaniem wraz z Invincible wręcz prześciga 99% rzeczy Marvela czy DC. Ale skoro ty mówisz takie słowa po tym sezonie, to może faktycznie jest źle
Mi się osobiście sezon jako całość podobał, był spoko, nic rewelacyjnego, ale nie oglądało mi się źle choć sezon 1 lepszy no ale fakt faktem, każdy ma inny gust i oczekiwania, jednak sam przyznam że trochę szkoda że z finałem czuć było że jest to bardziej podbudówka pod przyszły sezon The Boys aniżeli oddzielna własna rzecz, najbardziej podobała mi się postać Cate (ogólnie jest moją faworytką w tym sezonie), zmarnowali też trochę Hamisha Linklatera, który był najlepszą częścią sezonu, jednak ogólnie lubię klimat tego serialu i trzymam kciuki za ten 3 sezon, tym bardziej że skoro już będzie po finałowym sezonie The Boys, to serial będzie mógł pójść własną drogą i mieć więcej swojego własnego charakteru bez obowiązku tworzenia podbudówek pod kolejne sezony The Boys.
Mnie ciekawi jak to będzie wyglądać skoro po 5 sezonie główny serial się kończy, a tym bardziej mnie zastanawia czy się będzie łączyć z innymi spin-off'ami = Vought Rising itp.
Vought Rising będzie się dziać w przeszłości więc osobiście wątpię, może mniejsze jakieś nawiązania, ale raczej na pewno nie w takim stopniu jak z The Boys.
Mnie najbardziej interesuje, czy kiedyś powstanie odcinek crossoverowy Invincible i The Boys, same seriale mają nawet parę nawiązań (postacie są podobne czy 2 sceny). Są plotki że może powstać, ale nie wiem czy Amazon coś oficjalnie potwierdzał, ale gdyby tak to byłoby naprawdę fajnie