Gen V
powrót do forum 2 sezonu

Sezon 1 gen v był rewelacyjny co najmniej obejrzałem go z zapartym tchem, szczena opada film klasa mam nadzieję obejrzeć sezon 2, mam duże oczekiwania w stosunku do niego zobaczymy jak to się potoczy, a na razie czekam na boysów z tego samego uniwersum, w mojej opinii drugi sezon może być taki sam dobry co najmniej jak pierwszy, porównując do boysów jest na takim samym poziomie artystycznym czyli mega dobry, błyskotliwy, śmieszny i zarazem okrutny, ukazuje to co byśmy zyskali i zarazem stracili w wyniku pojawienia się pewnych zdolności, w pewnym momencie uzmysłowiłem sobie że to jest typowa walka dobra ze złem która jest w każdym z nas po trochu, ten serial rozszerza horyzonty i tworzy nowe możliwości filmowe, powiedzcie mi jakie macie oczekiwania w stosunku do sezonu drugiego, ja mam gigantyczne poczekamy zobaczymy.

zibee

patrzac na Twoja pisownie i argumenty to Ty juz masz swoje supermoce ale do patolemingozy objawowej. jak opanujesz kropki to wroc i sobie dalej podyskutujemy :D

ocenił(a) serial na 8
zibee

nie jesteś chyba zbyt wymagjącym odbiorcą xD Zjadłabyś własne g...gdyby to bylo trendy w necie xD