Co to za "Generał Italia" bez Generała...niestety jestem troche rozczarowany ;/
Ja mam pytanie: czy Generał Italia nie zginął? W jednym odcinku został postrzelony, a Kłysiowi, jeśli dobrze pamiętam, nie otworzył się spadochron podczas cwiczeń. To by chyba wyjaśniało czemu go nie ma w tej serii. Albo po prostu nie wiedzą jak na nowo narysowac Generała (tęsknię za jego głosem). Z tych nowych najbardziej podoba mi się czołówka. Jak oglądam GI na youtube, słucham jej parę razy :).
Poprawka, Kłyś i Szeregowy wystąpili w jednym odcinku (tylko czemu mają inne głosy). A tak w ogóle to twórcom chyba się skończyły pomysły, bo właściwie nie pokazują już działań na froncie, tylko często byle co.
Z tego co widze to jest wiecej przeciwnikow niz zwolennikow nowych odcinkow...moim zdaniem jeśli sie pomysły wyczerpały...to nie ma sensu tego ciagnac w takiej formie. Niestety nowsze odcinki roznia sie zdecydowanie od tych wczesniejszych...wiec najlepiej dac inny tytul i probowac dalej robic "smieszne" odcinki na sile a nie psuc reputacje pierwszej serii...pozdrawiam fanow starej serii :))
Generał wtedy nie zginął,bo Kłyś powiedział,że będzie żył,a podczas ćwiczeń kiedy mu się spadochron nie otworzył to w krzakach wylądował i przeżył:)