PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347298}

Generał Italia

2004 - 2011
6,3 2,8 tys. ocen
6,3 10 1 2779
Generał Italia
powrót do forum serialu Generał Italia

zle sie dzieje

ocenił(a) serial na 10

Co to za "Generał Italia" bez Generała...niestety jestem troche rozczarowany ;/

ocenił(a) serial na 6
miedziak3

Ja mam pytanie: czy Generał Italia nie zginął? W jednym odcinku został postrzelony, a Kłysiowi, jeśli dobrze pamiętam, nie otworzył się spadochron podczas cwiczeń. To by chyba wyjaśniało czemu go nie ma w tej serii. Albo po prostu nie wiedzą jak na nowo narysowac Generała (tęsknię za jego głosem). Z tych nowych najbardziej podoba mi się czołówka. Jak oglądam GI na youtube, słucham jej parę razy :).

ocenił(a) serial na 6
speiderman

Poprawka, Kłyś i Szeregowy wystąpili w jednym odcinku (tylko czemu mają inne głosy). A tak w ogóle to twórcom chyba się skończyły pomysły, bo właściwie nie pokazują już działań na froncie, tylko często byle co.

ocenił(a) serial na 10
miedziak3

Z tego co widze to jest wiecej przeciwnikow niz zwolennikow nowych odcinkow...moim zdaniem jeśli sie pomysły wyczerpały...to nie ma sensu tego ciagnac w takiej formie. Niestety nowsze odcinki roznia sie zdecydowanie od tych wczesniejszych...wiec najlepiej dac inny tytul i probowac dalej robic "smieszne" odcinki na sile a nie psuc reputacje pierwszej serii...pozdrawiam fanow starej serii :))

użytkownik usunięty
miedziak3

Generał wtedy nie zginął,bo Kłyś powiedział,że będzie żył,a podczas ćwiczeń kiedy mu się spadochron nie otworzył to w krzakach wylądował i przeżył:)

ocenił(a) serial na 7
miedziak3

A ja wolę nową serię. Jest bardziej zjadliwa i, jak dla mnie, śmieszniejsza. No ale ja mam najwidoczniej mało wyrafinowany gust. Wuntzel wuntzel schnytzel schnytzel heili heili heili ho.