PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak dla mnie odcinek był nudny, pewnie dlatego, że niezbyt lubię Wemme ani Mercedes... Piosenki też średnie, podobała mi się jedynie "First Time Ever I...". I w czasie tej piosenki po raz pierwszy jakoś bardziej ruszyła mnie Brittana. Beiste i Cooter i ich ślub - wow, szybko im poszło... I fajnie było zobaczyć znowu Carole i Burta, no i dowiedzieć się więcej o ojcu Finna. Scena na basenie i zaręczyny Wemmy - uroczo to wyszło:) Natomiast Finn - bez komentarza - wg mnie to trochę za wcześnie na takie decyzje, ale teraz to już tylko zależy od Rachel. Sue wyjątkowo na plus w tym odcinku. Wątek Artie/Becky - nie wyszło to źle, ale dobrze, że trwało tylko jeden odcinek...
Jeden z większych plusów odcinka - promo <3

ocenił(a) serial na 9
TheBLove28

a co juz sa jakies przecieki? mogą byc narzeczenstwem;p nie muszą od razu brać ślubu ;p

maga89

są zdjęcia z odcinka walentynkowego, na których Rachel nosi właśnie pierścionek zaręczynowy od Finn'a
SPOILER: http://lovesmonchele.tumblr.com/post/16169424354/yep-it-is-the-finchel-ring-your -argument-is

ocenił(a) serial na 9
NeutralGin

Mi też się strasznie podobał. Mimo że nie lubię Rachel.. to w sumie jakoś cieszę się z tych zaręczyn, ale nie wiem, czego się spodziewać. No i świetne piosenki :) "First time..." i "We found a love" boskie ! Uwielbiam głos Sanatany. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej ;>