http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fkp7ZujeGIY
"I love you, guys." Omg, to będzie dobre<3
Przynajmniej będzie pokazana rehabilitacja Quinn, to dobrze że nie będzie tak jak z tym wypadkiem że najpierw będzie Quinn na wózku a potem pewnego dnia będzie mogła chodzić ot tak po prostu, mam nadzieję że poświęcą na to więcej czasu, oczywiście nie mam na myśli tego żeby cały odcinek był o tym jak Q cierpi, ale też nie powinni iść na zbyt duże skróty z tym wątkiem. Jest on o wiele ciekawsze od wiecznych kłótni, sporów, konfliktów i nieporozumień parki Finn/Rachel na których już patrzeć nie mogę. Sama Rachel jest fajna, ale jako para z Finnem nie do zniesienia
piosenka w tle - przepiękna, uwielbiam ją i głos Rachel! pięknie wyglądają ubrani na biało. ;) w ogóle, piosenki Houston... będzie pięknie!
słowa Willa mega wzruszające, uwielbiam jego relacje z dzieciakami z Glee, wszyscy zmienili siebie wzajemnie. zachowanie chłopaków, atmosfera rozstań... dużo emocji, uczuć i łez się szykuje. :) chór kończy szkołę równocześnie ze mną, więc temat końca liceum i wyboru dalszych planów jest mi bliski, może aż zbyt bliski. :D
Q. - nareszcie zobaczymy jej walkę o zdrowie. :)
Ale będzie płaczu.. czuje że czas zaopatrzyć sie w chusteczki. Już widze jak oni kończa szkołe...aww... Słowa Willa mnie najbardziej poruszyły.
chusteczki, chusteczki, chusteczki- mnóstwo chusteczek. Tak to widzę. Spłaczę się jak dzieciak. Może to głupio zabrzmi, ale mam nadzieję, że chociaż jedno (dwoje?) ze starej ekipy coś zawali i będzie musiało siedzieć w szkole jeszcze jeden rok. Nie wiem jak ja to wszystko przeżyję ;(
Mnie wzrusza już sam zwiastun. Nie mogę doczekać się tego odcinka.
Cieszy mnie, że będzie więcej Quinn! Mam jedynie nadzieję, że nie zniszczą tej postaci jeszcze bardziej.
Piosenka cudowna. Czuję, że ten odcinek będzie bardzo wzruszający. Ja kończyłam LO rok temu, ale te emocje są mi bliskie, właściwie dalej je przeżywam, bo kontakty się urwały, a studia są moje wymarzone ale nie w wymarzonym miejscu, więc walka o marzenia w tym serialu mnie wzrusza, bo sama długo walczyłam ale mi się nie udało. Mam wrażenie, że im bliższe nam są problemy bohaterów tym bardziej się do nich przywiązujemy.
"The goodbyes begin" nie no co ja bez nich zrobię. Jeszcze jak zaczną się żegnać i wspominać w następnym odcinku...
Ja jakos nie mogę sie przyzwyczaić do myśli, ze oni teraz skończą szkołę... i się rozejdą na wszystkie strony... Jestem ciekawa jak to będzie w 4 sezonie, co wymyślą.
z glee wiki do odc whitney - ''A Kurt’s questionable behavior threatens his relationship with Blaine''. nie brzmi to najweselej. czyżby w końcu ciemne chmury pojawiły się nad klaine?
"W końcu" - ja bym napisała "no nareszcie"! Jak dla mnie stali się już tak nudni jak Rachel i Finn, z tym wyjątkiem, że u tych drugich jeszcze coś się dzieje. Oby i Klaine zrobili się bardziej ciekawi.
Zgadzam się z @alunia_kiss , byłam przekonana, że po prostu na początku odcinka ktoś wspomni, że Quinn już jest zdrowa:P Fajnie, że pokażą jej powrót do zdrowia bardziej szczegółowo.
Zgadzam się! Nareszcie więcej emocji w Klaine. Idealizm tej pary bije po oczach. Konflikty muszą być, a Klaine ma potencjał dramatyczny w kłótniach ;)
"The goodbyes begin" - to będzie jeden w tych odcinków Glee, an których zaleję się łzami :(
Na pewno tego nie przeżyję. Jak oni sobie to wyobrazaja. Rdzenni bohaterowie opuszczaja chor.
Kolejne promo :) Pokazana jest m.in. scena Klaine u Emmy :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0uPJlOodr6g
co za wykonanie! skromne, bez bomby tanecznej i wokalnej, ale z klasą. wybrali najlepsze głosy do tej piosenki, 'wyciąganie' Mercedes idealnie współgra ze spokojnym głosem Santanty, nareszcie trochę śpiewu Kurta, a Rachel - wiadomo, dodaje tej piosence ostatecznego blasku. pięknie wyglądają, zwłaszcza R., niewinnie, delikatnie i w stylu 'już nie dziewczyna, ale jeszcze nie kobieta' [jak to panna spears śpiewała przed laty :D]. uwielbiam to już teraz. :)
Dokładnie! Cudowne. Patetyczne ale spokojne, kameralne, w dodatku bez muzyki co dodaje tej specyficznej magii :)
Dwie nowe piosenki!
"Saving all my love for you" - to duet Quinnie/Joe:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HYnOxTIJxRs
"I wanna dance with somebody" - tytułowa piosenka, w wykonaniu Brittany, ale w większości są to partie Britt:
http://www.youtube.com/watch?feature=iv&src_vid=HYnOxTIJxRs&annotation_id=annota tion_52738&v=f01eBFZTNFc
I jeszcze jedna:
"So emotional" - duet Pezberry:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vuufA4ti_wI
jest też już it's not right but it's okay w wykonaniu blaine'a. i potwierdziły się przypuszczenia, że kurt zaśpiewa i have nothing. jeszcze niedostępne, ale chyba wiele osób ze mną w szeregu są ciekawi, czy podołał TEJ piosence
Tutaj jest link: http://www.youtube.com/watch?v=Qsl9NBDPPqU
Uwielbiam oryginał, ta wersja również bardzo mi się podoba.;)
I Have Nothing :
http://www.youtube.com/watch?v=UeuYYcJntvk
Najlepsza piosenka z odcinka, bezdyskusyjnie <3 Piękne wykonanie, ta scena w odcinku to będzie mój koniec...
mam nadzieje,ze tego nie skopią.. w sensie sceny.. :P ale i tak nie podoba mi sie ten beat.. no kurde czy nie mogli tego zrobic tak jak wittney.. jakos wiecej emocji by bylo.. i chyba Darren by sobie poradzil, bez problemu..
Trochę odbiegnę od tematu... Jak myślicie: dlaczego Brittany ma w trzecim sezonie tak słaby makijaż? Podczas występów wygląda świetnie, ale kiedy ma do zagrania jakąś scenę np z Santaną, ta ma full make up, a Britanny zero.
podczas wykonywania it's not right... blaine będzie ubrany w garnitur i będzie siedział przy stole. podobnie było w oryginale, tam whitney też siedziała przy stole, tyle że miała na sobie skórzaną kieckę, tego nam na szczęście oszczędzili. a sama piosenka bardziej przypomina oryginalny remix whitney, który można znaleźć na jej albumie greatest hits niż wersję pierwotną, totalnie r'n'b.
i have nothing bardzo udane. to będzie z pewnością niesamowita scena. być może najlepsza w odcinku. mnie z pewnością zapadnie w pamięci na długo.
na oficjalnej stronie whitney jej fani wieszają psy na glee za ''zmasakrowanie'' jej piosenek. dostało się też oczywiście chrisowi, który jakoby miał zbyt ubogi głos, aby śpiewać i have nothing. też jestem wielkim fanem whitney i nie wydaje mi się, żeby stała się krzywda tym piosenkom. odc jest hołdem dla whitney, więc wszyscy zrobili co w ich mocy, aby utwory brzmiały dobrze. a hatersi i malkontenci będą zawsze
wg mnie zniszczyli I Wanna Dance With Somebody i It’s Not Right But It’s Ok niepotrzebną techniawą
I have nothing, przepiękne ciekawe jak będzie to pokazane. Pozostałe piosenki także wspaniałe. Nie mogę sie doczekac tego odcinka.
ja tez nie moge, moim zdaniem wokalnie super.. jakby ktos sie chcial czepnac no dobra moze Chris nie jest jeszcze Withney, ale moim zdaniem wyglaszanie zaraz jak to schrzanili to po prostu zazdrosc.. bo jak dla mnie sa niesamowici,.. no wlasnie ja wole po prostu te r'n'b It's not right.. no ale jesli chodzi o wykonie to tez super.. po prosty przekdza mi ten beat, no ale moze z full performance bedzie lepiej..
Ja bym chciał piosenke whitney i lerned from the best :] w wykonaniu oczywiscie zajebistej mercedes:]
Odnośnie tych dziwacznych aranżacji piosenek to podobno twórcom miało chodzić o to , aby trafiły one też do młodszych widzów... I dlatego takie popowe-techno-coś im wyszło... Wg mnie źle zrobili, np. Dance With Somebody brzmi strasznie.
How will I know
My love is your love
Tylko te kawałki brzmią dobrze jak dla mnie ;)
Ja mam ogólnie wrażenie, że nikt sobie nie poradził lepiej niż Whitney w wykonaniu tych piosenek, ale tu nie chodzi kto zaśpiewa lepiej do cholery tylko o oddanie hołdu Whitney !!! Ale jeżeli już muszę wybierać to najbardziej podoba mi się I will always love you Mercedes I Have Nothing Kurta (co do jego głosu to dla mnie sie podoba, chociaż nie ma wokalu Merc, tak w ogóle powinni zaśpiewać ją razem, lub dać oddzielną wersją dla Merc i Kurta) i Dance with Somebody duetu Britana. Trochę szkoda, że wszystkie piosenki są twórczości Whitney.
O matko! Zapowiada się świetnie. Na pewno będę ryczeć. Sama kończyłam szkołę rok temu więc temu, więc te emocje są mi bliskie. W końcowych odcinkach sezonu każdego serialu jest zawsze dużo patosu, który lubię. "How will I know"-Genialne. Tak niesamowite kameralne i poruszające. Innych piosenek nie słuchałam bo nie chcę sobie psuć zabawy.
Jesli ktoś jeszcze nie widział, macie Sneak Peek :
http://www.youtube.com/watch?v=nuSVihnP22Q
Btw. coraz bliżej do odcinka! :) Strasznie jestem ciekawa sceny do ' I Have Nothing ' i całej reszty ofc :D