W necie pojawiło się już promo 5x03: http://www.youtube.com/watch?v=6drGAFXNgdU
I jak Wasze reakcje? :(
Jeśli juz wyjeżdzamy sobie na taki odzywki typu doksztalc sie ( czyzby brak argumentow ) to ja zapytam czy potrafisz czytać :-) Gdzie napisalem ze wolnosc slowa to to samo co demokracja ? napisałem ze wolność slowa to jeden z elementow demokracji dostrzegasz roznice ? jesli nie no to nie sie musze tu dokształcić.
Kiedy właśnie najbardziej poruszające jest to, że łzy bohaterów są prawdziwe. Mam łzy w oczach widząc kogoś, kto płacze z powodu utraty bliskiej osoby.
Przykro mi z powodu Cory'ego, ale nie płaczę po nim. Wzruszyła mnie za to reakcja jego otoczenia, a w szczególności Lei.
Czuję się podobnie. Nawet nie widziałam tego odcinka, bo w sumie jestem gdzieś na 3 sezonie chyba i nie mam kompletnie czasu, ale urywki bardzo mnie wzruszyły i płakałam.
Wydaje mi się, że to nic złego taka empatia, po prostu mamy wszyscy to do siebie, że łatwiej nam z kimś płakać niż się cieszyć.
Jest mi przykro ze względu na całą tą sytuację w serialu, ale przede wszystkim w rzeczywistości, na prawdę załamuje mnie ten szereg niemiłych komentarzy, które oceniają ludzi. Hej! Każdy ma prawo przeżywać na swój sposób...
Młodość to nie jest dobry czas na umieranie.