PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46503
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

tak jak w temacie, co sądzicie o tacie Kurta i jego podejściu orientacji syna?

ocenił(a) serial na 8
Em1918

Bardzo lubię jego postać. Na początku bałam się nieco jak zareaguje na wieść o orientacji syna ale okazało się, że swój chłop z niego :)

ocenił(a) serial na 8
Em1918

No bardzo dobrze się zachował w tej sytuacji tak jak każdy rodzic powinien się zachować.On kocha swojego syna niezależnie od jego orientacji seksualnej i w ogóle .Więc ja się ucieszyłam z tego i byłam szczęśliwa.
Poza tym Burt wiedział,że Kurt jest gejem już od jakiegoś czasu i to ,według mnie, go jakoś tam uspokoiło i przygotowało do tego.

ocenił(a) serial na 10
Em1918

relacja kurt-burt jest wzorowana na relacji ryana i jego ojca. tylko pozazdrościć takiego rodzica

ocenił(a) serial na 8
raven46

Czekaj,Ryan jest gejem? Chyba nie...
Tak pozazdrościć na pewno tak.Każdy rodzic powinien tak wspierać i kochać swoje dziecko bez względu na orientacje.Akceptować to.Ale nie tylko rodzice,również rodzina i przyjaciele.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

Tak, Ryan jest gejem.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

tak. ryan jest gejem. new normal jest też luźno inspirowane ryana i jego partnera staraniami o dziecko. miał nawet udostępnić swój dom do kręcenia scen

ocenił(a) serial na 8
raven46

Kurcze,nie wiedziałam.To fajnie;) więc wszystko już rozumiem.Dzięki.

raven46

tak w ogóle to jego partner jest już chyba jego mężem :)

ocenił(a) serial na 10
zgadnij_kto

tak, pobrali się jakiś czas temu. jego mąż jest fotografem, nazywa się david miller

ocenił(a) serial na 10
raven46

bryan z new normal jest producentem telewizyjnym serialu sing, który opowiada o szkolnym chórze. skądś to znam

ocenił(a) serial na 10
zgadnij_kto

26 grudnia ryan ze swoim mężem davidem millerem ogłosili, że właśnie urodził się ich syn Logan Phineas Miller Murphy

raven46

Hm, ciekawe. Surogatka czy wzięli z banku, coś wiadomo? Sam chyba nie urodził :p

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

surogatka. new normal murphy'ego luźno bazuje na ich staraniach

Em1918

Jakiekolwiek inne podejście któregoś z nich by zraniło. Burt to jak dla mnie wzór rodzica, serialowy Kurt ma na prawdę dużo szczęścia, oby jak najwięcej takich Burt'ów w rzeczywistości.