http://naya-rivera.com/post/107900992585/hand-in-my-pocket-i-feel-the-earth-move -glee Kawałek bardzo ale to bardzo przyjemny ;) A tak na marginesie Rivera napisała że swoją ostatnią scene w Glee miała właśnie z HeMo i z Kevinem... ciekawe co to za scena :)
Tak, duet mega, mega, mega. Nie mogę się doczekać. Teraz, po obejrzeniu sneak peek'a, jeszcze bardziej. Jak ja dożyję do soboty? :D
czy możemy przyznać, że Heather jest teraz świetną piosenkarką? Tak bardzo się poprawiła <3
Nie mogę się doczekać odcinka (nawet pomimo braku Amber i Kevina)
Tak to zdecydowanie najlepsza piosenka Heather ALE :D ja ze śpiewem HeMo mam taki problem że tak naprawdę to nie wiadomo jak ona śpiewa. Nigdy jakoś nie słyszałem Heather śpiewającej na żywo ( na koncercie śpiewała z playbacku ) tak jak innych członków obsady ( na necie można znaleźć filmiki prawie całej obsady śpiewającej na żywca. ) A kiedyś czytałem że jeśli chodzi o śpiew to akurat z nią są największe problemy i to jej głos trzeba najbardziej poprawiać w chwili nagrywania piosenki. Dlatego tak rzadko mogliśmy usłyszeć Heather śpiewającą jakieś solo. To niewątpliwie jedna z niewielu piosenek gdzie HeMo słychać tak wyraźnie. Jednak nie wiemy ile pracy włożyli dźwiękowcy w jej partię :)
Bądźmy wyrozumiali - HeMo jest tancerką, nie planowała występować w Glee ;D W międzyczasie uczęszczała na naukę śpiewu, więc pewnie sporo się poprawiła, ale trzeba dawać jej taryfę ulgową :) Harry też jest tancerzem i nie umie śpiewać, i nie dostawał solówek. A Heather dzięki Bogu tak :D
Świetne! Naprawdę lubię ich wspólne wykonania. A Heather śpiewa teraz o wiele wiele lepiej niż na początku.
Boże, daj mi siłę żebym dotrwała do kolejnego odcinka i nie wyrwała sobie wszystkich włosów z głowy z radości, że Brittana... <3
Dostępne są już wszystkie kawałki z Glee ( chyba wszystkie ) Jest to chyba jeden z najlepszych muzycznie odcinków Glee przynajmniej od bardzo bardzo dawna. Tym bardziej mi smutno że będzie bez Mercedes i Artiego dlaczego Ryanie musiałeś ich z niego eliminować a ? Ani ona ani on nie mieli z tego co pamiętam jakiś innych zobowiązań
Zwłaszcza, że (podobno) są w stałej obsadzie, a akurat oni dali by czadu w tych piosenkach :)