Kocham go! Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam ,a dużo ich było! Świetna fabuła i znakomite covery piosenek (często nawet lepsze od oryginału jak dla mnie ). I to chyba jeden z niewielu seriali w którym uwielbiam każda postać i nie wyobrażam sobie serialu bez niej! Genialny serial z przesłaniem! Xoxo
Plotkara, Pamiętniki Wampirów, Wszystkie wcielenia Tary, Gdzie pachną stokrotki, Życie na fali, Pogoda na miłość, CSI (wszystkie), Dowody zbrodni, Kości ,Nie z tego swata ,Dwóch i pół , Dr. Hous, Jak poznałem wasza matkę , Teoria wielkiego podrywu, Hellcats, Big time rush , Czysta krew , Roswell, Chirurdzy , Czarodziejki, Dexter , Hannah Motana , Herosi , Jonas , Siostra Jeckie, Bananowy Doktor, Sex w Wielkim Mieście, Słoneczna Sonny, Wizards Of Waverly Place, Victora znaczy zwycięstwo , Modern Familly, 90210 Ostry Dyżur , Świat według Bundach (xD) , Jak dwie krople wody , Przyjaciele , Słodkie kłamstewka, Świętoszki z Dallas , Californication , Walking Dead, Breaking Bad , Persons Unknown ,Z Archiwum X , Wyspa Harpera , Tajemnice Smallville , Sześć stóp pod ziemią , Mam na imię Earl , Mentalista, Zagubieni , Detektyw Monk ,Brzydula Betty i polskie typu Teraz albo nigdy , Maga M , Przepis na życie , Usta Usta , 39 i pół , Tancerze i takie tam!XD Na pewno jeszcze kilka zapomniałam !XD Ech i chyba troszkę przesadziłam z tym „jeden z niewielu seriali w którym uwielbiam każda postać i nie wyobrażam sobie serialu bez niej!” xD Bo jednak jest ich trochę więcej niż myślałam! XD
Jeżeli rzeczywiście oglądałaś wszystkie te seriale to szczerze nie wiem, czy mam podziwiać to czy też się martwić ile czasu i w sumie ile lat upłynęło ci przy śledzeniu tylu pozycji.
Ale jeśli chodzi o temat to mogę się z Tobą śmiało zgodzić.
Wcale nie aż tak dużo! XD Część z nich oglądałam tylko do któregoś tam sezonu bo po jakimś czasie przestały mnie wciągać! :) Inne oglądałam w TV lata temu jak np. leciały co tydzień i jakoś poszło dalej. XD Parę zaliczyłam w wakacje jak leciały po południu co dziennie !XD Wiec przed TV i kompem nie siedziałam 24 h na dobie XD