PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Wiadomo coś odnoście jego powrotu w 3 sezonie? Bo chyba ma wrócić jak trener Wokalnej Adrenaliny, ale kiedy ?

Zaczytana_xD

O ile ma wrócić, bo na razie nic nie słychać, to pewnie niedługo, bo po eliminacji Warblerów wrogiem numer jeden znowu staje się Wokalna Adrenalina.

ocenił(a) serial na 10
benzacne

podobno Jonathan Groff pojawił się już na planie, więc prawdopodobnie zobaczymy go już w najnowszych odcinkach po przerwie :D

ocenił(a) serial na 6
gwiazdka123_2

Nareszcie ; ) , uwielbiam go , mam nadzieję , że z nim poziom Glee po przerwie się podniesie .

ocenił(a) serial na 7
gwiazdka123_2

yeah! ;D

ocenił(a) serial na 10
Zaczytana_xD

Pewnie jego pojawienie się, zgodnie z tradycją popsuje coś w Finchel.

ocenił(a) serial na 9
MsIks

w sumie mam nadzieje.. bo sie robi nudno troche ;p ,a on taki slodki jest ;) no i glos ma nieziemski, czekamy :) heh Wokalna pewnie teraz przeprowadzala smiercionosny trening.. wiec jak sie stawi na krajowych bedzie baaardzo groźnym przeciwnikiem ;>

Zaczytana_xD

Jesse pojawi się w odc.17 (który będzie wyemitowany 24 kwietnia). Strasznie się cieszę, mam nadzieję, że dostanie jakiś fajny wątek (byle nie romans, please...) i dadzą mu pośpiewać. Uwielbiam jego głos :D

NeutralGin

Pewnie dostanie coś z Rachel do pośpiewania. Na romans nie ma szans skoro to tylko występ gościnny, może i lepiej.

NeutralGin

DZIĘKI za info! nie mogę się już doczekać :))) mam nadzieję, że ten jego "gościnny" występ potrwa kilka odcinków???????

Zaczytana_xD

P.S. jego imię piszę się chyba JESSE a nie "Jessie"... :P

ocenił(a) serial na 6
zgadnij_kto

Spotkałam się i z taką i taką pisownią . . .

Zaczytana_xD

:)))))))))

ocenił(a) serial na 10
zgadnij_kto

Jesse już w następnym odcinku YAY!!!, jak ja za nim tęskniłam, zawsze jak się pojawia po takim czasie to szalenie się cieszę, choć czuję, że się zawiodę, bo pewnie pojawi się na 3 sekundy, nic nie zaśpiewa ( to grzech nie zaśpiewać mając taki głos), nie będzie pewnie żadnej interakcji St. Berry, nie mówiąc już o duecie, no ale mimo wszystko nie mogę się doczekać i wezmę to co dają