PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46505
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Ponieważ tam kończy się miejsce, przenoszę konkurs tutaj ;)

Oto wyniki głosowania:

1. Santana Lopez 74
2. Noah "Puck" Puckerman 57
3. Quinn Fabray 41
4. Sue Sylvester 40
5. Brittany Pierce 35
6. Rachel Berry 29

Tak więc kolejny tydzień wygrywa Santana ze znaczną przewagą nad pozostałymi uczestnikami, drugie miejsce zajął Noah a brąz wywalczyła sobie Quinn.

Ostatnie miejsca na liście zajęły RACHEL oraz BRITTANY I to one będą walczyły o wasze uznanie.
To na te panie oddajemy swój jeden głos do niedzieli. Ta która zdobędzie ich więcej- odpada.

Głosujemy :)

ocenił(a) serial na 9
Suede

Brittany- za to, że pozwala kotu jeść tylko ludzkie mięso;)

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

Quinn - bo ona coś wnosi do serialu, coś się dzieje dzięki niej. Dla mnie jest lepszą postacią niż Britt, której głupota trochę mnie przeraża :) Nie żebym nie miała poczucia humoru, no ale ile można słuchać Britt i jej "mądrych" wypowiedzi ? :)

ocenił(a) serial na 8
natalia_2

Wyniki są następujące:

Brittany Pierce 28
Quinn Fabray 21

Do finału przechodzi BRITTANY PIERCE.

Natomiast QUINN otrzymuje zaszczytne 3 miejsce :)

W walce o 1 miejsce bierze udział :

SANTANA LOPEZ
oraz
BRITTANY PIERCE

Do CZWARTKU 30.06.2011 oddajecie swój głos na tego bohatera, którego lubicie najbardziej i który, wg Was, powinien wygrać naszą zabawę.
I trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie głosy nie będą ważne!

30.06 ok. godz. 21 podam imię zwycięzcy i ranking 18 bohaterów którzy odpadali w całej naszej zabawie.

W przypadku, gdyby się zdarzyło, że liczba głosów na każdą postać jest taka sama, to głosowanie zostanie przedłużone.

Tak więc to już końcowy etap naszej zabawy- niestety...

Dziękuję za dotychczasową grę i zapraszam do głosowania :)

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

Hmmm. No i jest mały problem;) ale jednak:
Santana. Bo jest ciekawa, ma zaje*isty głos. Szczególnie podoba mi się jej wykonanie "Valerie". Bo to, że jest wredna mi nie przeszkadza;) ponieważ "Miała mono tyle razy, że przeszło jej w stereo." Za jej kłótnie z Lauren...

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

Brittany - jest tak głupiutka że aż urocza i bawi do łez!! do tego fajnie śpiewa, "Tik tok" w jej wykonaniu było lepsze od oryginału, fajnie tańczy i dodaje mnóstwo uroku całemu Glee :-)

ocenił(a) serial na 1
nattya88

Santana- ma fajny charakter, jest zadziorna, nigdy nie jest nudna.

ocenił(a) serial na 9
mary1234

Santana - piękna, niezwykle seksowna, cudownie śpiewa, zakochana w Brittany i rozumiejąca ją najlepiej, szczera, jej postać przeszła wielką zmianę w drugim sezonie, moja ulubiona postać
P.S ale się cieszę, że Brittany przeszła do finału:D:D:D

Mistral_2

Brittany - wnosi humor do tego serialu, śmieję się z każdej jej wypowiedzi, jedyną postacią którą od niej wolę jest Quinn

Shontelle

Oj, bardzo ciężko mi wybrać.... ale niech będzie :

Santana - niebanalny charakter , świetny głos (uwielbiam "Valerie"), mimo swoich wad naprawdę budzi wielką sympatię; mówi, co myśli i tworzy genialny duet z Brit .

ocenił(a) serial na 9
Suede

Santana- za to, że udaje, że nikogo nie lubi;) i wszyscy jej wierzą;) ( poza Brittany oczywiście).

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

Santana - za jej paskudny a zarazem cudowny charakter ( nieżle potrafiła dogryzać Rachel :) ) za świetny wokal, pewność siebie, nie obchodzą jej opinie innych, robi i mówi co chce i za to że tylko przy Britt zachowuje się normalnie :)

ocenił(a) serial na 1
natalia_2

mary1234

Brittany - wnosi humor do tego serialu, śmieję się z każdej jej wypowiedzi, jedyną postacią którą od niej wolę jest Quinn

Shontelle

Santana - niebanalny charakter , świetny głos (uwielbiam "Valerie"), mimo swoich wad naprawdę budzi wielką sympatię; mówi, co myśli i tworzy genialny duet z Brit .

ocenił(a) serial na 8
natalia_2

Santana - jest ciekawą i fajną postacią, ma świetny głos i za to ją lubię ( oczywiście zaraz po Quinn) :)

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

Santana- - za to, że udaje, że nikogo nie lubi;) i wszyscy jej wierzą;) ( poza Brittany oczywiście).

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Brittany - jest tak głupiutka że aż urocza i bawi do łez!! do tego fajnie śpiewa, "Tik tok" w jej wykonaniu było lepsze od oryginału, fajnie tańczy i dodaje mnóstwo uroku całemu Glee :-)

ocenił(a) serial na 8
nattya88

Z góry przepraszam za moją długą nieobecność, bo jakby nie było zapoczątkowałem ten konkurs... ale niestety siła wyższa i brak czasu nie pozwoliły mi na tak częste wizyty na filmwebie jak kiedyś:(

natalia_2 dzięki za ontynuację, widzę że radzisz sobie rewelacyjnie :-)

więc zagłosuję... Brittany w finale (fantastycznie!!:P) i właśnie na Nia głosuję, za to że dostarcza tyle humou i pozytywnych emicji całemu serialowi :)

ocenił(a) serial na 1
Sajmonnn

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Nie ma sprawy, i tak nie miałam nic lepszego do roboty :)
Więc jak, mam prowadzić do końca czy zakończysz to co zacząłeś ? :)

Santana - za jej paskudny a zarazem cudowny charakter ( nieżle potrafiła dogryzać Rachel :) ) za świetny wokal, pewność siebie, nie obchodzą jej opinie innych, robi i mówi co chce i za to że tylko przy Britt zachowuje się normalnie :)

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

Brittany - za jej taniec, jest urocza i rozśmiesza mnie w każdym odcinku (zaglosowałam na nią, bo widzę, że moja faworytka i tak wygra, a Brittany też uwielbiam)

Mistral_2

użytkownik usunięty
Shontelle

Brittany - bo śpiewała piosenki Britney Spears

ocenił(a) serial na 8

Santana - jest ciekawą i fajną postacią, ma świetny głos i za to ją lubię ( oczywiście zaraz po Quinn) :)

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

Santana- za "Songbird" i "Valerie"

ocenił(a) serial na 1
Bisexidryna

ocenił(a) serial na 8
mary1234

natalia_2 zakończ już :) i tak widzę, że idzie Ci świetnie więc... szacun :D

a głosuję na Brittany - wprost ją uwielbiam, jej humor, teksty, po prostu jest niesamowita... :) Santanę z resztą też uwielbiam, ale jednak Britt troszke bardziej, a odcinek o Brittney Spears i jest duet z Santaną (wcieloną w Madonnę) zajebiste wykonanie:)

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Santana - za świetny duet z Mercedes w " The Boy Is Mine" oraz wykonanie " Valerie" :)

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

ocenił(a) serial na 1
nattya88

ocenił(a) serial na 9
mary1234

Santana - piękna, niezwykle seksowna, cudownie śpiewa, zakochana w Brittany i rozumiejąca ją najlepiej, szczera, jej postać przeszła wielką zmianę w drugim sezonie, moja ulubiona postać

Mistral_2

ocenił(a) serial na 8
Shontelle

ocenił(a) serial na 1
natalia_2

użytkownik usunięty
mary1234

Brittany - bo śpiewała piosenki Britney Spears

Santana - mój ulubiony głos żeński, ma mocny charakter, jest szczera, i świetnie się dogaduje z Brittany :)

ocenił(a) serial na 8
NeutralGin

Santana - zawsze mówi to co myśli, ma fantastyczny charakter a poza tym genialnie śpiewa i wygląda :)

ocenił(a) serial na 8
natalia_2

Santana- szczera, niezle zjezdza innych, pieknie spiewa, wyglada i sie ubiera, wnosi duzo humoru, bardzo silna

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Santana - uwielbiam jej mocny charakter ;D

ocenił(a) serial na 8
natalia_2

Pragnę ogłosić, iż zwyciężczynią zabawy została

SANTANA LOPEZ

która zdobyła 24 głosy.

Natomiast srebrny medal należy do BRITTANY, która dzielnie walczyła o wasze uznanie i zdobyła 12 głosów.

Można powiedzieć że od początku zabawy na pierwszy plan wysuwała się Santana i nie miała sobie równych.

A oto jak głosowaliście przez cały czas trwania zabawy:

1. Santana Lopez
2. Brittany Pierce
3.Quinn Fabray
4. Noah Puckerman
5. Sue Sylvester
6. Rachel Berry
7. Will Schuester
8. Tina Cohen-Chang
9. Lauren Zizes
10. Dyrektor Figgins
11. Emma Pillsbury
12. Blaine
13. Mercedes Jones
14. Kurt Hummel
15. Artie Abrams
16. Sam Evans
17. Finn Hudson
18. Terri Schuester

Chciałam wam serdecznie podziękować za udział w zabawie i za to że wytrwaliście ze mną go końca, chociaż nie prowadziłam konkursu od początku, i mam nadzieje że sobie dobrze radziłam :)
Cieszę się że tak wiele was głosowało :)
Szkoda, że to już koniec...

Tak więc jeszcze raz dziękuję i gorąco pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

Rachel jak dla mnie za nisko;) no ale cóż;) ciesze się że wygrała Santana;D

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

Cudownie, że moje dwie najukochańsze postaci są na 1 i 2 miejscu:D Ja też dziękuję za zabawę;)