Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Glee:-)
Lista bohaterów:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Finn Hudson
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Sam Evans
Emma Pillsbury
Tina Cohen-Chang
Mercedes Jones
Terri Schuester
Kurt Hummel
Artie Abrams
Dyrektor Figgins
Becky Jackson
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
Wyniki głosowania:
1. Santana Lopez 85
2. Quinn Fabray 71
3. Noah "Puck" Puckerman 60
4. Brittany Pierce 56
5. Rachel Berry 52
6. Tina Cohen-Chang 36
7. Sue Sylvester 35
8. Will Schuester 34
Tak więc na szczyt wraca Santana, srebro należy się Quinn a podium zamyka zwycięzca z ubiegłego tygodnia Puck, który zajmuje dzisiaj zaszczytne trzecie miejsce. Tuż za podium znalazła się Brittany, a 5 miejsce wywalczyła sobie Rachel.
Tak więc najmniej głosów zdobyli: WILL, SUE oraz TINA.
Jako, że nominowana jest trójka bohaterów, do niedzieli raz dziennie głosujemy kto ma odpaść z tej trójki ! Odpadają DWIE osoby, które uzyskają najwięcej głosów.
Głosujemy :)
Wyniki nominacji:
Tina 12
Will 4
Sue 0
Tak więc jak wcześniej pisałam odpadają 2 osoby, w tym wypadku TINA oraz WILL, natomiast SUE przechodzi dalej, gdyż nie otrzymała żadnego negatywnego głosu :)
1,2,3....?
7. Will Schuester
8. Tina Cohen-Chang
9. Lauren Zizes
10. Dyrektor Figgins
11. Emma Pillsbury
12. Blaine
13. Mercedes Jones
14. Kurt Hummel
15. Artie Abrams
16. Sam Evans
17. Finn Hudson
18. Terri Schuester
A przed nami kolejny tydzień głosowania. Do piątku każdy z was przyznaje kolejno 3,2,1 punkty swoim ulubieńcom :-) A jest coraz trudniej, bo lista naszych postaci z tygodnia na tydzień maleje.
Lista bohaterów na których głosujemy:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Brittany Pierce
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
O matko, dołączam się xD Choć jak mogliście wywalić Kurta?! I co tu robi Rachel? O.o
Puck- 3
Sue - 2
Brittany - 1