PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak wyżej.
W 4 sezonie, albo nawet już w 3, zaczęto się pozbywać pewnych postaci.
Oto lista :
Puck (mało)
Mercedes (mało)
Mike
Schuester ( rozumiem, że wyjechał, ale mimo wszystko..) Ale wróci w `I do`
Quinn ( mało )
Santana (nareszcie wróci)

--------------------------
Terri Schuetser
Ken Tanaka
Burt Hammel ( rzadko, ale rozumiem - Kurt jest w NY )
ZIZES !
Becky - rzadko - ale widziałam ją w promo do `I do`
Beiste ( rzadko, albo w 4 sezonie wcale jej nie było. Nie pamiętam. Nie zrwróciłam uwagi )
Karofsky
Sugar, Joe - nie są ważni, ale mogliby chociaż siedzieć w tej sali
Rory
April Rhodes
Sunshine
Sandy Riverson
Jesse St. James
Shelby
Holly Holiday
Henri St. Pierre ( był chyba tylko w odc Acafellas )
Matt Rutherford ( nie wiem po co on, w pierwszym sezonie Glee nie powiedział nawet słowa, co tu mówić o solówce)
Siostra Sue, ale ona niestety nie wróci
Członkowie chóru Dalton

----------------
Tak,zdaję sobie sprawę, że utrzymanie wszystkich postaci byłoby po prostu niepotrzebne, np. taki Jesse. Co ? - Znów wątek z Rachel...nieee. I że niektóre postacie też nie odgrywały głównych ról, ich wątki trwały przez odcinek lub kilka.
ALE GDYBY TO OD WAS ZALEŻAŁO
Kto by wrócił? Kto dostał by większą rolę? Piszcie.

ocenił(a) serial na 7
soypeligroso

- Zdecydowanie więcej Quinn, ona przecież przez 3 sezony była jedną z najważniejszych postaci w Glee, a teraz tak ucięli jej wątek że szkoda gadać. Moim zdaniem jedna z lepszych i bardziej wyrazistych postaci i powinno być jej znacznie więcej
- Santana która też jest wyrazistą postacią, strasznie brakuje jej śmiesznych/bezczelnych tekstów

ocenił(a) serial na 8
soypeligroso

Puck, Mercedes, Mike, Schuester, no i moja Quinne, czyli w sumie wszyscy ważni :P
Santany i tak jest dużo, więc nawet pisać nie muszę :D

soypeligroso

Mi przede wszystkim brakuje absolwentów, zwłaszcza tych, których praktycznie nie ma- ma czele z Mike'iem i Mercedes (co sie z nią do diabła dzieje??).
Dziwne, że Karofskyego tak szybko wuanulowali, bo dla sezonu 1,2,3, a zwłaszcza dla 3 i 2 jego wątki były dosyć ważne. Moim zdaniem powinni coś z nim pokręcić.
Poza tym marnowanie też fajnej postaci Joego jest moim zdaniem nie ok. Właściwie, to marnują go od samego początku, a teraz powiązanie z Zizes moim skromym zdaniem nie jest zbyt... fascynujące.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Mnie zdziwiło to, że jak były akcje ze ślubem Rachel nie wprowadzili znów wątku Shelby. Przecież mogli by zrobić rozmowę matki z córką. A ją tak jak wielu innych po prostu usunęli ...