https://twitter.com/MrRPMurphy/status/292055695841452032/photo/1
Czyżby to zapowiedź oczekiwanego duetu Klaine "Come what may" w zapewnionym odcinku Moulin Rouge?
też to widziałem i wydaje mi się, że rzeczywiście tak będzie. widać to nie był fake i klaine zejdą się w walentynki. od jakiegoś czasu mówiło się, że odcinek walentynkowy to ślub wemmy i stroje chłopaków tego dowodzą. poza tym chodziły także pogłoski, że będzie to odcinek moulin rouge i podpis ryana to sugeruje. chris już dawno temu mówił, że to jedna z jego ulubionych piosenek i chciałby ją zaśpiewać. a ryan zazwyczaj dostosowuje się do jego próśb (i nie tylko jego, np. lea chciała śpiewać celine dion i ją dostała). już nie moge się doczekać
glee wiki napisała, że klaine nie zaśpiewa come what may w tym odcinku, chociaż tak sugeruje podpis ryana pod zdjęciem. chociaż na pewno pojawi się ich duet. dodatkowo będzie piosenka, którą zaśpiewają rachel, finn, kurt i blaine, czyli skład z don't speak. a ryan kiedyś napisał, że dwie pary zejdą się w walentynki. czyżby więc czekało nas odwrócenie odcinka break up?
Podobno tak- chociaż przecież jeszcze nie ma pewniaka, że bedzie to Klaine i Finchel, jak w "Break-up". Ja stawiam na Tike i Brittana.
pojawiła się informacja, że klaine zaśpiewają ''come what may'' w 15 odc. scena ma być bardzo romantyczna. będzie miała miejsce na dachu budynku w nowym jorku. jednak kurt nadal będzie rozdarty pomiędzy blaine'm a adamem.
w odc. 14 mają całować się w samochodzie. w tle będzie piosenka etty james ''at last''. ktoś im przerwie stukając w szybę.
znowu coś dziwnego. wiadomość o come what may zamieścił sam ryan w postaci video na twiterze. klainersi, a z nimi także ja, popadają w paranoję i zaczynają podejrzewać, że za tą wspaniałą fasadą kryje się coś okropnego. na przykład kurt dojdzie do wniosku, że jednak woli adama. chris powiedział ostatnio w wywiadzie, że blaine i kurt są sobie pisani, ale wolałby, żeby weszli w dorosłość osobno. może o tym samym pomyślał ryan?