Will, który nadal jest w szoku po tym jak został wystawiony przed ołtarzem, zadaje chórowi kolejne zadanie. New Directions muszą wybrać swoje utwory ze swoich ulubionych filmów i ponownie stanąć do bitwy mash-upów między dziewczynami a chłopakami. W zaśnieżonym Nowym Jorku Santana nadal działa na nerwy swoim nowym współlokatorom. Kiedy przez jej węszenie na jaw wychodzą dwa zaskakujące odkrycia, zaczynają się spekulacje dotyczące jednego z lokatorów, a drugi będzie musiał coś wyznać. W międzyczasie, Finn stara się odnaleźć Emmę; Rachel, Finn i Marley – każde z nich wyznaje coś ważnego, z różnym skutkiem, poznamy również sekret Brody’ego.
Żródło : http://gleeclub.pl/glee/sezon-4/opisy-odcinkow/
Trochę żałuje,że przeczytałam.
Ale trudno.
Znowu czekam na nowe odcinki Glee! Może serial wreszcie powróci !
i jeszcze klaine będą śpiewali ''come what may'' na dachu budynku w nowym jorku i ma być mega romantycznie. ale niekoniecznie będzie to pojednanie klaine, bo kurt nadal będzie rozdarty pomiędzy blaine'm a adamem.
dziewczyny zaśpiewają mash-up dwóch diamentowych piosenek mianowicie ''diamonds are a girl's best friends'' i ''sparkling diamonds''. dziewczyny będą ubrane w sukienki, które zainspirowane są różową sukienką marilyn monroe właśnie z jej wersji diamonds
dwie piosenki z moulin rouge chyba dowodzą, że jednak, pomimo wcześniejszych zapewnień, nie będzie odcinka z piosenkami z tego musicalu.
wemma zaśpiewają ''you're the world to me'', więc chyba pogodzą się.
nadal nie mogę przeboleć faktu, że unchained melody nie zaśpiewa blaine.
Jake i Ryder :( szczerze, zupełnie mi to nie leży. Nie trzeba być idiotą, by nie wiedzieć, że "Unchained Melody" jest stworzone dla Darrena!
Przeczytałam gdzieś jeszcze taki spoiler że: sekret Rachel jest o Finnie, Marley o Ryderze, Finna o Emmie, i że dowiemy sie że Brody zwodzi Rachel
sekret Rachel będzie pewnie o tym, że coś się wydarzyło na ślubie. A jeżeli chodzi o Brodego to się ciesze, że ją zwodzi bo z nim zerwie .
Pewnie dlatego im dali tą piosenkę ze wzgledu na trójkąt Jake-Marley-Ryder co mi się ogólnie nie podoba!
Powinien to śpiewać Blainuś i tyle<3 Tak to ja nie chcę żeby ta piosenka tak wyglądała.
Powinni sie bardziej zajmować starszą ekipą,a nie tymi nowymi(co mnie aż tak bardzo nie rusza i nie obchodzi).Szkoda,że oni będą akurat to spiewać.
Ten mash up dziewczyn też do konca mi się nie widzi,nie lubię tej piosenki Rihanny.No i pewnie będzie to śpiewać jak zwykle Marley i Unique.Mam dosyć. Chcę żeby Sugar powróciła ,gdzie ona??? Tęsknię za nią;)
I niech w końcu dadzą coś zaśpiewać dla Joe/Samuel! Niby wygrał glee Project 1 a jest go malutko,więcej jest Rydera/Blake.Ten wątek z dyslekcją też nie bardzo.Po co to komu?
No ale odcinek na pewno sam w sobie będzie ciekawy i się doczekać nie mogę.
dla mnie w ogóle śmieszne jest, że nadal glee zajmuje się sprawą trójkąta ryder-marley-jake, ponieważ dopiero w ostatnim odc ryder jakoś zareagował na fakt, że jake i marley są parą. wcześniej nie zauważyłem, żeby to go szczególnie obeszło. stało się i tyle.
suger będzie obecna podczas mash-up'u dziewczyn. i zrezygnowano z diamonds rihanny na rzecz sparkling diamonds z moulin rouge. co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że o odcinku moulin rouge należy zapomnieć. ryan na twiterze zaserwował fotkę z występu dziewczyn i rzeczywiście w pierwszym rzędzie jest marley, a obok niej kitty i sugar
podobno 16 odc to już ma być regionals. wiadomo, że w tym roku miejsce rachel zajmie marley i to ona wykona wielką balladę, w której pochwali się głosem. mnie jednak bardziej interesuje to, czy blaine dostanie zasłużone solo. wiadomo, że to najlepszy męski głos glee i jeśli dadzą mu wyłącznie kilka wersów w piosence grupowej to mnie szlag trafi. powinien zaśpiewać jakąś fajną energetyczną piosenkę, która rozbuja wszystkich tak jak to było z raise your glass w drugim sezonie. zresztą artie powiedział w 4x01, że blaine to nowa rachel, więc powinni to wykorzystać.
w 16 odc. rachel i brody zaśpiewają ''how to be heartbreaker'', więc raczej pożegnamy się z brochel.