PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46505
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Oglądam dopiero pierwszy sezon, więc tych nowszych bohaterów nie znam, ale już uważam, że w
Glee jest mnóstwo ciach.
Will, chociaż trochę stary, jest całkiem niezły. Finn też mi się podoba, ma słodkie oczka. Puck jest
seeexy, szczególnie podobał mi się w teledysku "Run, Joey, run", który przygotowała Rachel. No i
Jesse! Słyszałam, że odejdzie, a bardzo bym tego nie chiała, uwielbiam go. Głos ma zajebisty i
wgl takie coś w sobie, jak na razie lubię go najbardziej.
A Wam kto się najbardziej podoba??:D

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

blaine, kurt, adam. puck, ale w ten najprostszy czysto fizyczny sposób

raven46

Blaina i Adama nie znam, już sie nie mogę doczekać, jak się pojawią:D

sweetnothingg

Najlepsze przed Tobą. :D
Blaine jest... ach...głos jak marzenie, przepiękne oczy, seksowny, świetnie tańczy. Nic, tylko się rozpływać. :)
Zresztą sama zobaczysz. ;)

sweetnothingg

Blaine, Sam, Puck, Jessie <3

ocenił(a) serial na 10
paulinamarchewka14

może i epizod, ale ja głosuję na Sebastiana :)

ocenił(a) serial na 8
gwiazdka123_2

BLAINE,BLAINE,BLAINE I SANTANA<3 KOCHAM ICH!!!;*
I masz rację,Sebastian pomimo tego,że mało go było,chociaż potem jest jeszcze(nie wiem gdzie jesteś,więc już nic nie powiem) także zasługuje na to miano;)

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Blaine i Kurt. Zdecydowanie. Nie mogę przeboleć, że już nie są razem.

Ronnie1008

Jak dla mnie Kurt trochę za delkatna buzke ma, wole bardziej meskich. A w ktorym seznie pojawia sie Blaine?

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Jeśli jesteś na pierwszym sezonie to nie dziwię ci się, że Kurt ci się nie podoba. Potem się wyrobił. Przynajmniej moim zdaniem.
Blaine po raz pierwszy pojawia się w 6 odcinku 2 sezonu.

Ronnie1008

@sweetnothingg - Oglądaj, oglądaj, po 2x06 odc. Glee will never be the same :)
Nikt nie dorównuje Blaine'owi :) UWIELBIAM go. W 2s. jest recurring, za to w 3s. już regular.

Jessie też był fajny, szkoda że tak rzadko wpada. Co do Kurt'a to w 1s. wygląda jak wypłoch, za to w 4 wygląda już naprawdę dobrze. Sebastian też nie jest zły. Bardzo go polubiłam. Czy to prawda, że ma dołączyć do New Directions?????

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

Ja za to nie znoszę Sebastiana. Głównie za to co zrobił Blain'owi. Zresztą strasznie irytuje mnie jego barwa głosu. Również jego typ urody nie przypadł mi do gustu. Nie słyszałam, że miałby dołączyć do New Directions, mam nadzieje, że tak się nie stanie. A co do Jessiego to się zgadzam. Według mnie był uroczy i pasował do Rachel.

sweetnothingg

Puck, Blaine- najseksowniejsze ciałka, aż ciarki przechodzą gdy mają sceny bez koszulki :D mogłabym też doliczyć Finna, bo prawdę mówiąc, ma fajny kaloryfer :)

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

podoba mi się puck, ma fajne ciało i ładną twarz, ale muszę zgodzić się z głosami z amerykańskiego forum, że ostatnio wygląda trochę starzej, może starzej to nieodpowiednie słowo, wygląda dojrzalej, nie przyomina już młodziana. chyba dopadł go czas, bo zaczyna wyglądać na swoje 30 lat.

ocenił(a) serial na 8
raven46

Według mnie to Puch cały czas od 1 sezonu był taki...starszy;) Finn też,teraz jak dla mnie Finn odmłodniał według mnie,ale zawsze miałam takie wrażenie,że ma sflaczałe ciało lol ale buźke ma ładną . Jednak tak jak Puck są praktycznie w takim samym wieku koło 30?Chyba?No to widać,bo jak 27 latek może grać nastolatka;)Tak bywa i to widać było.

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Sam i Joe są słodcy :P

ocenił(a) serial na 8
elvis55

a ja uważam, że najprzystojniejszy jest Brody!: )

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Blaine jak dla mnie jest strasznie przystojny, ale tylko poza serialem no i jeszcze w 2 sezonie. Od 3 sezonu PRZEZ TEN CHOLERNY ŻEL zrobił się straszny jak dla mnie, oszpecili go całkowicie.
Jesse *____* Kocham go, jego głos, wszystko super.
Puck również jest zajebisty.
Sebastian <33333 Uwielbiam, no ale w 4 sezonie oczywiście go musieli zepsuć żelem...
Sam też słodki.

ocenił(a) serial na 7
sweetnothingg

Dla mnie zdecydowanie Finn i Jake <3

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Dla mnie od zawsze przystojny był Finn, a ta jego nieporadność dodawała Mu jeszcze więcej uroku...:) Teraz widać, że prawdziwy facet z Niego, ale frustrujące jest to, że cierpi bo nadal kocha tą frajerkę Rachel, która stała się chyba jedna z najbardziej irytujących postaci w tym serialu!!!