PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Pierwsza sprawa - czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tą podwójną obsadą? W sensie że
np Lea Michelle gra jednocześnie Rachel i Tinę? Albo że Matthew Morrison gra pana Schue i
trener Sue?

I druga sprawa... Czy tylko mnie Brittany doprowadza do szału swoją głupotą? Ja wiem że to ma
być śmieszne itd... Ale to jak ona wszystko ma w dupie i żyjąc w swoim świecie zwraca uwagę
tylko na siebie a wszyscy uważają że to urocze sprawia że po prostu nie trawię tej postaci.

Buka91

Mnie też Brittany troszkę drażni swoją głupotą, ale czasami jest śmieszna. :D A z tymi 2 postaciami grającymi przez jednego aktora chodzi o to, że w odcinku 20 "Props" Tina miała sen, że jest Rachel, a Rachel jest nią i każdy był ogólnie kimś innym. Ogólnie przesadzili z tym, żeby dopisywać nazwisko przez 1 odcinek.

Buka91

SPOJLER

Ponieważ w 20 odc. 3 sezonu (Props) w śnie Tiny wszyscy zamieniają się ciałami ;) Np. jak napisałaś Rachel z Tiną, Will z Sue i tak dalej ;)

Ja tam uwielbiam Britt ;) Uważam, że jest urocza :) No i oczywiście jak jej nie uwielbiać, skoro shipuje (chyba tak to się pisze xD) Brittane <3

Dagmarka1

Za późna odpowiedź ;)