PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46519
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Co sadzicie o wykonaniu tej piosenki przez Mercedes? Moim zdaniem przeszla sama siebie... cos niebywalego. Moge nawet powiedziec ze przebiła tym wykonem Whitney. Najbardziej emocjonalne i wzruszajace wykonanie w glee.

Enemie

dla mnie zawsze oryginał będzie jedyny w swoim rodzaju, zwłaszcza po 589511 oglądaniu filmu Bodyguard, ale uważam, że Amber zbliżyła się do ideału. ma perfekcyjny głos do takich utworów, w dodatku nie usiłowała kombinować i ubarwiać piosenki, która jest piękna w swej prostocie, w której chodzi o emocje, uczucia, a nie o technikę i zdolności wokalne. odwaliła kawał dobrej roboty, często wracam do tej sceny :)))

Enemie

Było nieźle, ale na pewno nie lepiej od oryginalnej wersji. Whitney jest jedyna w swoim rodzaju i nikt nie przebije oryginału.

ocenił(a) serial na 10
Enemie

lubię amber, jej głos jest bardzo dobry, ale musi dziewczyna jeszcze popracować nad interpretacją piosenek. często jej wykonania piosenek, szczególnie jeśli ktoś zna oryginały, wydają się płaskie, pozbawione głębi. bardzo lubiłem jej ain't no way, lecz potem usłyszałem wersję arethy i oryginał lepszy. aretha może nie ma tak potężnego głosu jak amber, ale od jej głosu biją emocje. whitney była jedyna. nikt tak jak ona już nie zaspiewa i will always love you. ale i tak uważam, że amber lepiej wypadła aniżeli jennifer hudson

Enemie

Nie zmienia to faktu, że wersja Amber była 10 razy lepsza od tej wykonanej na rozdaniu Grammy przez panią Hudson.

ocenił(a) serial na 10
Enemie

moim zdaniem Amber nie podołała zadaniu... Ale to nie jej wina - nie da się przebić orginału...

ocenił(a) serial na 10
Enemie

wszyscy piszą o oryginale mając na myśli whitney houston. tymczasem oryginalnie i will always love you śpiewała dolly parton, która jest także autorką tekstu. tak, tak. i will... było początkowo piosenką country. sama dolly mówi, że nie przeszkadza jej, że ludzie sądzą, że to piosenka whitney dopóki ona dostaje czeki za jej odtwarzanie

Enemie

Nie powiedziałabym, że to szczyt jej możliwości. Piosenka-legenda, zmierzyć się z taką trudno, ale Amber ma już na swoim koncie lepsze covery - Ain't no way czy And I am telling you.

ocenił(a) serial na 9
Enemie

lepsze wykonanie niż Hudson na Grammy zdecydowanie:) ale oryginału nikt nie przebije[*]
choć muszę stwierdzić, że Charice bije na głowę Amber, jeśli chodzi o I will...

asmi_s

Widziałem przed chwilą na YouTube i rzeczywiście: "Charice bije na głowę Amber, jeśli chodzi o I will... "

ocenił(a) serial na 9
michu1945

ma dziewczyna dryg:P zawsze jak słyszę kiedy śpiewa "all by myself" to mam ciary na plecach...:D