PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Dla fanów Glee Project mam dobrą wiadomość. Samuel Larsen pojawi sie właśnie w tym odcinku! :)

ocenił(a) serial na 8
agnes21543

Tak ;) Nie mogę się doczekać! Jego postać ma nazywać się Joe Hart ;p Ma śpiewać w coverze "Stereo Hearts". Ktoś wie już, jaka konkretnie będzie jego postać? Co prawda wolę Damiana i jego rolę Rory'ego ale Samuela też jestem ciekawa ;p

theHoliday

w Glee Project też wolałam Damiana, ale kompletnie nie podoba mi się rola, jaką scenarzyści mu stworzyli. Takie ciepłe kluchy. Właściwie to tylko w 1. odcinku mi się pobobała jego rola- takiego cwaniaczka (w dobrym znaczeniu tego słowa) który próbuje się dobrać do "pot of gold" Britney. Później było coraz gorzej, a ostatnio to tylko jako tło się pojawia.
Co do Samuela, myślę że scanarzyścia stworzą mu ciekawszą postać niż Rory

ocenił(a) serial na 8
agnes21543

A mnie się podoba zarówno Damian jak i Rory! :D Chciałabym tylko, żeby Roryego było więcej, bo jest go naprawdę mało ;)

ocenił(a) serial na 9
agnes21543

AJJJJJJJJJ SAMUEL <3 NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ ! ;3

ocenił(a) serial na 10
little_emm

A ja go jakoś niezbyt lubię, Damian lepszy, no ale jestem ciekawa jaka będzie jego postać :3 Już 3 razy zmieniali mu imię haha ale wreszcie się zdecydowali na Joego. No, już lepsze to niż jakiś Apollo ;p

ocenił(a) serial na 8
kurtelizabeth

Hahahah, serio miał się nazywać Apollo? :D Słyszałam jeszcze, że ma być kuzynem Pucka, ale nie wiem, na ile to prawda...

ocenił(a) serial na 10
theHoliday

Serio, też byłam zdziwiona :D Kuzyn Pucka, to ja jeszcze czytałam,że brat Mercedes, omg oO :D

ocenił(a) serial na 8
kurtelizabeth

Nie pasuje mu Apollo ;p Wolę Joe Hart. Na brata Mercedes jest chyba trochę "za jasny", no chyba że jakiś przyrodni? xD I tak wolałabym zamiast całej jego nowej historii po prostu więcej Damiana/Rory'ego, bo po prostu go kocham :D

theHoliday

jako brat Mercedes ma być ponoć Alex z Glee Project, nie Sam :D Sam pasuje na kuzyna Pucka, bardzo go lubię, chociaż wolę Damiana, ma więcej humoru i uroku :D szkoda, że postać Rory'ego jest tak zaniedbana :|