Myślę, że taki temat się przyda, ponieważ niektórzy lubią wiedzieć wszystko do przodu:D Poza tym, jak na razie, spoilerujemy i bałaganimy w innych tematach...
Więc ja zacznę... :)
Odc.7 - I Kissed A Girl (29.11.br.) - skupiał się będzie na Santanie i jej coming oucie.
Brittany zostanie przewodniczącą szkoły.
Kurt i Blaine mają zaśpiewać piosenkę P!nk - F*cking Perfect.
Odc.8 - Hold On To Sixteen (6.12.br.) - głównym wątkiem będą zawody okręgowe.
W tym odcinku powróci Sam Evans.
Pojawi się Harmony (Lindsay Pearce) wraz ze swoim chórem.
Powróci Sebastian.
Prawdopodobne piosenki ND - ABC (The Jackson Five), Control (Janet Jackson) i Man In The Mirror (Michael Jackson)
Rachel będzie zawieszona i nie będzie brała udziału w występie ND. Będzie na widowni.
Wątek konfliktu Mike'a z ojcem będzie miał swój ciąg dalszy.
Oczywiście spoilery mogą się nie sprawdzić, nie gwarantuję, że są na 100% pewne. Ale są bardzo prawdopodobne :)
Chodzą słuchy, że w 3x10 ktoś jeszcze poza Willem i Emmą weźmie ślub. O ile to prawda, to stawiam na Beiste i Cootera.
Spoilery 3x10:
*Dokuczliwa tajemnica zostanie ujawniona w ciągu 5 minut
*Sam i Mercedes opowiadają o swoim kilkumiesięcznym romansie z pobudzającą interpretacją ,,Summer Lovin’”.
*Jedna para ucieka, i nigdy nie zgadniesz, która.
*Nie tylko ujrzymy Emme w sukni ślubnej, ale także jej druhny; Sue i Bieste. Jedna z ich sukienek jest naprawdę ładna, dwie pozostałe?Erm…..
*Nazwaliśmy to nowy trójkąt, który nabiera kształtu między Becky, Arite, a Sugar! Becky będzie miała jedną miłą scenę z Sue, która jest naprawdę bardzo fajna.
*Finn otrzymuje jakieś traumatyczne wiadomości, które będą miały poważny wpływ na jego przyszłość.
*Sue będzie doradcą Arie’go- ohyda- ta rola pasuje do niej
*Nene Leakes jest instruktorem zsynchronizowanego pływania i jest dość zabawna. Na pierwszym spotkaniu z Samem zwraca uwagę na jego usta.
*Artie daje kilka rad Willowi odnośnie Emmy, po czym wykonują mash-up MovesLike Jagger/ Jumpin Jack Flash”
*Will wybiera swojego drużbę
*Santana, Rachel, Tina & Mercedes śpiewają The First Time Ever I Saw Your Face”, po czym wracają do swoich ukochanych Britt, Finna, Sama, Mike’go. Fani Britanna przygotować się na dużą liczbę przewijań!
*Will prosi rodziców Emmy o zgodę, ale to jak by prosił Sue o zostanie Cheerioską. Później para ta ma wzruszający moment
*Punktem kulminacyjny będzie zsynchronizowany występ pływacki całej drużyny z ,, We Found Love” w basenie McKinley jako część projektu niespodzianka dla Willa. Wyszło świetnie.
*Kiedy widz myśli, ze to już koniec odcinka, następuje moment zwrotny; dzwonią spedytorzy, którzy powołują nadzwyczajne posiedzenie.
Źródło: http://www.gleeks.pl/news.php
"Nazwaliśmy to nowy trójkąt, który nabiera kształtu między Becky, Arite, a Sugar! Becky będzie miała jedną miłą scenę z Sue, która jest naprawdę bardzo fajna."
To jest chyba najbardziej dziwne z tego wszystkiego.
"Dokuczliwa tajemnica zostanie ujawniona w ciągu 5 minut"
"Finn otrzymuje jakieś traumatyczne wiadomości, które będą miały poważny wpływ na jego przyszłość."
Chodzi tu o to samo?
"Jedna para ucieka, i nigdy nie zgadniesz, która."
Z serialu? Na zawsze?
"Will wybiera swojego drużbę"
Artie'go jak nic...
"Nie tylko ujrzymy Emme w sukni ślubnej, ale także jej druhny; Sue i Bieste. Jedna z ich sukienek jest naprawdę ładna, dwie pozostałe?Erm….."
Suknie druhen jakby rodem z kolekcji ubrań gagi.
tajemnica dotyczy udziału helen mirren w serialu. usłyszymy ją jako wewnętrzny głos którejś z postaci.
Ja tam czekam na Michael'a czyli 3x11, bo zapowiada się wspaniale. yes/no wydaje się mniej ekscytujący, ale może mnie zaskoczy.
Beiste i Sue coś dziwnego miały na głowach., te ich suknie rzeczywiście są dziwne...
Raczej pewne jest, że Blaine'a nie będzie ani w odcinku z Ricky'm Martinem, ani w walentynkowym. Szczególnie szkoda tego drugiego.
:( lubię Blaine'a, a tu taki cios.. :P
nie chciałabym, aby Will na drużbę wybrał ucznia, ale w sumie, kogo może? dyrektora? ;/
http://www.youtube.com/watch?v=PSlOKkJhJj8&feature=player_embedded
3x10/3x11
Stęskniłam się jak nie wiem.
Ciekawe co ND robią robią w Dalton?
Stawiam na to, że chcą komuś nabić guza :D <=> Sebastian ma wylać slushy na Santanę i kogoś jeszcze, a Kurt jest tam z oczywistych względów.
O, to już po nim, Santana nie byłaby sobą gdyby nie poszła po tym do Dalton. Już widzę oczami wyobraźni jak nasza Latynoska wspomina o Lima Heights :"D
jak wyleje na Santanę, będzie afera, ale jeśli na Brittany [i doda coś o jej głupocie czy czymś takim...] to będzie III wojna światowa :D czuję, że następna dwa odcinki będą epickie :)
świetne to promo <3
Jakby ktoś chciał oglądać już dzisiaj http://www.phstream.com/2010/10/watch-fox-live-stream.html ;)
o taaak :) ..
ja chyba poczekam.. jeszcze, ciekawe czy ang napisy sie pojawiaja tak samo jak polskie..;)
Tak się zastanawiam: idą do Dalton w dziesiątym, czy jedenastym, bo ta scena jest w pierwszej części promo, a ta dotyczyła właśnie dziesiątego odcinka. Czyli jeśli dobrze myślę to będzie w 'yes/no'.
Podobno Puck i Quinn nie będą już razem, krążą plotki o niej i Rory'm, bo jako jedyni nie są uwikłani w jakieś związki lub "trójkąty". Dodatkowo jako kuzyn Puck'a ma się pojawić Samuel Larsen 3x13.
Darrena nie będzie w odcinku walentynkowym i tym z Ricky Martinem. Nooo, szkoda, Kurt nie będzie mieć swojej walentynki :<
Ale Darren na Broadwayu ma swoją szansę, wybaczam :D <3
BTW: http://www.tvline.com/2012/01/glee-season-3-rachels-dads-brian-stokes-mitchell-j eff-goldblum/ wreszcie!!! :D
3x12
Kurt will have a crush on Mr. Martinez
Santana has a scene with the swimming coach. Source
There is a scene between Will, Emma and Coach Beiste. Source
The opening scene would be a spanish number by the New Directions Boys
3x13
# Chord and Amber filmed a scene together. Source
# Dianna and Amber filmed a scene together. Source
# Damian has a scene . Source
# Lea has a "top secret" scene. Source
# Damian filmed another scene. Source
# New Directions have a scene. Source 1 Source 2
# Lea Michele has a scene. Source
# Iqbal filmed a scene with Naya and Heather
# Damian got to sing one of his favorite songs for this episode. Source
# Amber Riley recorded one of the biggest diva songs ever.
<nie wiem, czy już było to podawane>
"Kurt will have a crush on Mr. Martinez"
O co to to nie :"( Blaine'a nie ma to Kurt harcuje.
A co do reszty spoilerów to trochę brak konkretów.
Nie wiem czy było podawane, ale w 3x11 możliwe, że ND posądzą Blaine'a o granie na dwa fronty/zdradę. Poza tym pojawiły się zdjęcia promocyjne odcinka o MJ i jedno sugeruje w jaki sposób Blaine może zaniemóc.
O to chyba chodzi - http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120118020607/glee/images/thumb/8/82/Be07 61170342423.jpg/346px-Be0761170342423.jpg
Więcej zdjęć:
http://glee.wikia.com/wiki/Michael
Ludzie spekulują, że celem Sebastiana będzie raczej Kurt, a Blaine się "nawinie" po drodze... :) To by pasowało do Blaine'a, taka jego powiedzmy "rycerskość" wobec swojego chłopaka :) Okaże się 31 stycznia.
może tak być :) w ogóle dziwne, że nagle chór Sebastiana będzie miał jakieś spięcie z ND...
podobają mi się ich ubrania, te skórzane kurtki :D
to też mi się podoba: :D
Kurt will take care of Blaine.
Santana goes to Dalton to give Sebastian a piece of her mind
Kurt and Blaine will still be together and will have some sweet moments
Podobno Sebastian ma roznosić plotki o ND/Blaine'ie i od tego się zacznie. Jestem jeszcze ciekawa jednego, bo Blaine ma niby zostać ranny. I że niby przez ten koktajl? Ludzie coś spekulowali, że może mieć reakcję alergiczną na składniki w slushy lub niefortunnie się przewrócić. Nie do końca mi się to podoba, ale może jakoś wybrną :")
ranny przez koktajl - ja bym się nie zdziwiła, Glee często zaskakuje dziwnymi rzeczami :D reakcja alergiczna byłaby najbardziej prawdopodobna, ale czy można to nazwać raną? może go coś potrąci po tym, jak Sebastian go obleje? w ogóle, rośnie nowy czarny charakter... :P
Niech rośnie, bo Sue złagodniała, a Santana jakby też, odkąd nie musi się już kryć z uczuciami do Brittany.
Ciekawe czy Sebastian, niezależnie od tego czy specjalnie, czy niespecjalnie oblał Blaine'a będzie miał jakieś wyrzuty sumienia. Ciekawe również jak to się rozwinie, bo niby przecież Grant Gustin ma zacząć pojawiać się regularnie.
co ciekawe blaine'a nie będzie w odc. 12 z ricky'm martinem, ale potwierdzono udział sebastiana, czyli naprawdę jego wątek nie będzie ograniczał się wyłącznie do prób rozbicia klaine
Może będzie miał jakąś ciętą ripostę z Kurt'em, albo przyjdzie do chóru zapytać się co z Blaine'm, mimo że to nie w jego stylu.
Jeden ze scenarzystów powiedział coś w stylu, że czeka nas 6 odcinków sielankowych, a potem 6 smutnych, łamiących wręcz serce. Podejrzewam, że może tu chodzić o pożegnanie niektórych bohaterów i być może zrywanie najważniejszych par (chociażby chwilowe, bo Klaine mają się rozstać tylko na dwa odcinki).
Wybrano tatusiów Rachel, którzy pojawią się za kilka odcinków. Ale scenarzyści/twórcy chyba zapomnieli, że jeden był czarny... Moim zdaniem straszna wtopa z ich strony.
Gdzieś pisało, że ci tatusiowie z pierwszego odcinka nie byli w ogóle aktorami tylko przypadkowymi osobami (kamerzyści może? :D) bo zdjęcie robili na szybko, czy coś. Mi tam się podobają oboje z wybranych aktorów, a pojawią się już w odcinki walentynkowym <3
tak bardzo przypadkowi ludzie, jeden z nich, ten czarnoskóry i młody jest wziętym modelem, więc to chyba nie przypadek
No to przepraszam, napisałam to, co usłyszałam nie powiedziałam,że to 100% prawdy ;)
w takich produkcjach chyba niewiele miejsca zostawia się przypadkowi. kurczę nie wiem, co myśleć o tych nowych tatusiach rachel. z jednej strony miałem nadzieję, że twórcy będą bliżsi pomysłowi ze zdjęcia (jeden tatuś starszy, biały, typ profesora, drugi tatuś młodszy, ciemnoskóry, przystojniak), poza tym nie przepadam za jeffem golblumem, a z drugiej strony nie chcę się uprzedzać i chciałbym ich przyjąć, że się tak wyrażę, z otwartymi ramionami. chyba nie będzie najgorzej
W sumie jeden ma ciemniejszy kolor skóry niż drugi, chociaż tyle. Na razie nie ma co oceniać, sprawdzi się w praniu. Może już w odcinku walentynkowym.
Umrzeć?! O rety, szkoda by było, zbyt poważna sprawa według mnie jak na glee. Ale może chodzi o Quinn? Bo chyba nie ma jej być w 4 sezonie.
Nie bedzie tez Rachel, Finna, Kurta i kogos tam jeszcze bo odchodzą do collegu. Ale moze pomieszało mi się z 2 sezonem jak umarła siostra Sue.
Rachel, Finn, Kurt, Santana - zostaja na 4 sezon ;) mimo ze juz skoncza szkole ;)
wszyscy zostają z tego, co wiem :) tzn. z głównej ekipy, bo reszta mnie mało interesuje w sumie :D
Ryan wymyślił coś, aby mogli zostać mimo zakończenia szkoły i dzięki mu za to ;D
Wszyscy raczej nie, bo w czwartym sezonie pewnie dojdą nowi chórzyści i ze starą ekipą byłoby za dużo osób. Poza tym jaki sens jest trzymać dłużej Mike'a, Puck'a czy Quinn, raczej nie sądzę żeby wszyscy po liceum solidarnie zostali w Ohio.
Quinn jest rok młodsza od Finna z tego, co pamiętam [w którymś odcinku tak mówiła]... Puck może nie zdać, a Mike.. hm, nie wiem, ale też nic nie słyszałam o ich odejściu, więc nie wiem, może się zapędziłam w swoich marzeniach ;D
ma być nowy Glee Project, ale mam wrażenie, że po odejściu starszej ekipy dużo osób przestanie oglądać. ;) ci nowy będą dodatkiem do starych, choćby byli lepsi i ciekawsi, przynajmniej dla mnie :)
Z Quinn to może masz racje, ale coś mi się wydawało, że Brittany, Santana i Quinn to równolatki.
Wiadomo każdy lubi kogo innego, ale jak zostawią tych najbardziej popularnych bohaterów to ludzie nadal będą oglądać, a nowych pewnie będą wplatać co jakiś czas żeby widza przyzwyczaić: Rory, Sebastian, Harmony