Myślę, że taki temat się przyda, ponieważ niektórzy lubią wiedzieć wszystko do przodu:D Poza tym, jak na razie, spoilerujemy i bałaganimy w innych tematach...
Więc ja zacznę... :)
Odc.7 - I Kissed A Girl (29.11.br.) - skupiał się będzie na Santanie i jej coming oucie.
Brittany zostanie przewodniczącą szkoły.
Kurt i Blaine mają zaśpiewać piosenkę P!nk - F*cking Perfect.
Odc.8 - Hold On To Sixteen (6.12.br.) - głównym wątkiem będą zawody okręgowe.
W tym odcinku powróci Sam Evans.
Pojawi się Harmony (Lindsay Pearce) wraz ze swoim chórem.
Powróci Sebastian.
Prawdopodobne piosenki ND - ABC (The Jackson Five), Control (Janet Jackson) i Man In The Mirror (Michael Jackson)
Rachel będzie zawieszona i nie będzie brała udziału w występie ND. Będzie na widowni.
Wątek konfliktu Mike'a z ojcem będzie miał swój ciąg dalszy.
Oczywiście spoilery mogą się nie sprawdzić, nie gwarantuję, że są na 100% pewne. Ale są bardzo prawdopodobne :)
chris colfer w jednym z ostatnich wywiadów stwierdził, że kurt będzie się borykał z pewnymi stuff (sprawami, kłopotami, problemami) i nie wszystkim fanom przypadną do gustu jego wybory, ale sam chris trzyma jego stronę.
ludzie podejrzewają, że do zerwania Klaine dojdzie nie z powodu osób trzecich, ale samych zainteresowanych. kurt wyjeżdża do nowego jorku. niektórzy uważają, że zostawi blaine'a, bo związek na odległość nie będzie miał szans, a on nie bedzie chciał, aby baine czuł się uwiązany
we'll see... ;) w sumie niech tam zaskakują, przynajmniej bedzie ciekawie, a tak to wieje nudą
Odc.16 - Saturday Night Glee-ver (17.04.2012)
Ma to być "hołd" dla filmu "Gorączka sobotniej nocy" oraz zespołu Bee Gees.
- scena Rachel + Sue
- słodka scena Finchel w audytorium
- "disco number" XD - Britt, Blaine, Rachel i Mike
Ekipa GLEE kręci właśnie odcinek poświęcony Whitney Houston !
Jak mówi spoiler, w odcinku usłyszymy osiem piosenek Whitney.
“It’s using Whitney’s music as a way to say goodbye. A way to respectfully say thank you for her music.”
Odcinek ma się skupić na seniorach opuszczających McKinley.
Pewnie będzie to 17 odcinek (24.04.br.).
Oby odcinek nie był słaby, bo wygląda na to, że wrzucają to na ostatnią chwilę.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0mz66RK9L1rr3rbvo1_500.png
Naya + Lea
Szykuje się kolejny świetny duet, ale chyba będzie w 3x16, a nie 3x15.
Podobno Jonathan Groff ma pojawić się niebawem, ale z tego co czytałam to raczej nie będzie trenerem VA.
na moment prywata i plotka. podobno jonathan spotyka się obecnie z zacharym quinto z star treka
Skoro Sebastian jest juniorem, to ma też 17 lat (chyba), a skoro tak to chyba Grant wraca na plan:
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0l7pw49ml1r6d0oro1_500.png
Może mu się tak tylko napisało, a może to takie "oczko" do fanów i rzeczywiście. Pewnie zabronili mu spoilerować i tylko tak mógł to przekazać, ale kto wie...
Odc.16 - Saturday Night Glee-ver (17.04.2012) - c.d. spoilerów (:
Piosenki :
You Should Be Dancing by Bee Gees - Santana, Britt i Blaine
Disco Inferno by The Trammps - Mercedes, Santana i Britt
będzie też jakaś solówka Santany.
W najbliżej przyszłości poznamy ojca Pucka :) Zagra go Thomas Calabro. Moim zdaniem nie jest zbyt podobny...
Tak, też gdzieś o tym czytałam. :) Nigdy za nim nie przepadałam, ale fajnie, że wróci, pewnie namiesza coś z Finchel. :)
Odc.17 - tribute to Whitney Houston / tytuł nieznany póki co :D
- jak mówi spoiler, w odcinku usłyszymy osiem piosenek Whitney
- odcinek ma się skupić na seniorach opuszczających McKinley
- solo Kurta - będzie śpiewał piosenkę dla Blaine'a :)
- duet Rachel i Santany
- duet Britt i Santany
- numer grupowy :)
- JESSE !
podobno piosenki do tego odcinka:
I’m Your Baby Tonight. Sung by Blaine.
All The Man That I Need. Sung by Mercedes.
I Believe In You and Me. Sung by Brittany and Santana.
I Have Nothing. Sung by Kurt.
*When You Believe by Mariah Carey feat. Whitney Houston. Sung by Rachel and Santana
Where Do Broken Hearts Go. Sung by Rachel,Kurt,Mercedes and Santana
Greatest Love Of All. Sung by Finn
I Wanna Dance With Somebody. Sung by Rachel and Mercedes with New Directions
kiedy dowiedziałem się o solo kurta dla blaine'a, od razu pomyślałem o i have nothing (chyba moja ulubiona piosenka whitney). mam nadzieję, że ta informacja potwierdzi się. chociaż trzeba przyznać, że niezwykle trudne zadanie przed chrisem. oby podołał
ale też i'm your baby tonight w wykonaniu blaine'a także zapowiada się interesująco. zastanawiające jest where do broken hearts go w kontekście fabularnym
mowie wam ,ze klaine sie rozstanie .. ;) Kurt pojedzie do NY a Blaine ..hm moze woci do Dalton.. moze wiecej rozstan? jak tak to bede plakac, nie lubie rozstan ;p
Nie sądzę żeby miejsce akcji znowu przenosiło się do Dalton, szczególnie w sytuacji gdzie w 4 sezonie to Blaine będzie grał pierwsze skrzypce.
Mi się wydaje, że "Where Do Broken Hearts Go" może być odnośnie ukończenia i opuszczania szkoły przez seniorów, m.in. Rachel czy Kurta... :)
A tak w ogóle to mam nadzieję, że skoro wraca Jesse, to też dostanie jakąś piosenkę...
Skoro odcinek ma skupiać się na seniorach, więc bardzo możliwe, ale zawsze pozostaje jakieś "ale"...
Czytałam, że w którymś odcinku ma pojawić się ojciec Puck'a. Strona internetowa TV Line ogłosiła,że w postać w tą wcieli się Thomas Calabro.
ciekawa wiadomość :)
Lindsay Lohan i Whoopi Goldberg w "Glee". Do Limy w Ohio zmierzają dwie naprawdę znane osoby: Lindsay Lohan i Whoopi Goldberg. Lohan zagra samą siebie – będzie jurorką na krajowych zawodach, w których będą brać udział New Directions w finale 3. sezonu. Goldberg będzie miała ważniejszą rolę – zagra Carmen Tibideaux, profesorkę New York Academy of the Dramatic Arts, która przyjedzie do Ohio przesłuchać Kurta i Rachel. Ma pojawić się w trzech odcinkach, z których pierwszy FOX pokaże 1 maja.
uwielbiam Whoopi, nie mogę się doczekać jej scen z bohaterami, ZWŁASZCZA z Kurtem :D
a z Lohan to tylko epizod, ale i tak jestem zdziwiona, że zgodziła się na udział, bo w którymś z wywiadów mówiła, że nie wie, czemu ją wyśmiewają w Glee xD
wątek z whoopi może być zabójczy.
ciekawie mogłaby wyglądać jej konfrontacja z sue
http://www.youtube.com/watch?v=oZzm_X8X9B8
okej, okej, mam zawał <3
hm, skoro Blaine śpiewa tę piosenkę z bratem, to znaczy, że ułożyli do nich jakiś fajny wątek. :) reakcja Kurta - omg, tęskniłam za nim! :D
Ooo tak, ten sneak peek potrafi przyprawić o zawał <3 Nareszcie Blaine dostanie jakiś mocny wątek, dramaturgia i te sprawy... Przynajmniej mam taką nadzieję:)
A tak poza tematem - Matt Bomer is perfect :)
Matt Bomer rzeczywiście jest niesamowity. uwielbiam gościa. zresztą prywatnie też jest perfect. od wielu lat ten sam partner, trójka dzieci. chodzący ideał. roztacza wokół siebie jakiś czar. to chyba najbardziej adekwatne określenie dla niego - czarujący.
zamarłem. to będzie totalnie wspaniałe. zapowiada się świetny odcinek. nareszcie blaine gra pierwsze skrzypce. niektórzy narzekają, że za dużo jest blaine'a, ale przecież do tej chwili oprócz bycia wspaniałą połówką wspaniałego klaine nie bardzo miał okazję się wykazać. fakt często dostaje solo, ale nie jest to wcale dziwne skoro z facetów najlepiej śpiewa
Tytuły odcinków! :)
3x16 - Saturday Night Glee-ver
3x17 - Dance with somebody
3x18 - Choke
3x19 - Prom-a-saurus - aaaaa, widzicie to?? PROM, czyli znowu będziemy mieli bal, czyli garniaki, sukienki, tańce, wolne tańce... To będzie piękne<3
ech.. znowu regularne Glee :) znowu zastrzyk radosci do szarej codziennosci ;)
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/glee-matt-bomer-white-collar-305388 NIE CZYTAJCIE TEGO, CHYBA ,ŻE CHCECIE SIĘ DOWIEDZIEĆ DUZO O GŁÓWNYM WĄTKU NOWEGO ODCINKA..cóz ja juz zaczelam, wiec skoncze ;p
3x19 - Prom-a-saurus (8.05.2012)
Piosenki :
- What Makes You Beautiful (One Direction) - Will (pewne w 100%)
- Dinosaur (Ke$ha) - Brittany
- Love You Like A Love Song (Selena Gomez) - ?
^ NO ME GUSTA. Ale zawsze mogło być gorzej... :]
podobno w 3x19 Finn "krzyczy" na Quinn, że może chodzić, tylko zostaje na wózku
coś czuję, że będzie udawać (yes!), to chyba jedyne co mnie zainteresowało ze wszystkich spoilerów
udawać? ja bym raczej stawiała, że nie ma siły na rehabilitację, że może chodzić w sensie: nie jest na stałe niepełnosprawna, może to 'wyćwiczyć', ale nie ma motywacji, siły, czegokolwiek. zostaje na wózku, bo się poddała. aczkolwiek taka postawa nie pasuje mi do 'nowej Quinn', którą nam pokazywali w tym sezonie od kilku odcinków. mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. ;)
też chciałabym, żeby Quinn szybko wyzdrowiała, ale z tym udawaniem bym się nie zdziwiła, tak więc to są 2 scenariusze dla niej, na które bym obstawiała
ciekawe jak mamy interpretować scenę z ostatniego odcinka kiedy Quinn zapytała się Rachel czy śpiewała piosenkę tylko do Finna ? tumblr szaleje ze spekulacją Faberry, ale synopsis do 14 odc mówił, że "Quinn decyduje z kim chce spędzić życie" (jak to brzmi), enigmatycznie, ale niech rozwiną jej wątek
hm, znając cudownych producentów Glee, mogą zmienić wątek Quinn na kilka odcinków przed końcem sezonu, ale, kurde, kogo ona ma do spędzania życia? nie ma z żadnym facetem bliższym relacji, Finn, Sam odpadają, Puck? mimo że najchętniej widziałabym ich razem, będzie to 'trochę' naciągane. Artie i nagła przemiana po wypadku? też wątpię. :/ czuję, że to będzie kolejny fałszywy spoiler... :(
ten spoiler, który tu napisałam jest oczywiście 50/50 szans, ale to jest informacja z tumblr, gdzie ludzie opisywali swoje "wycieczki" do studia Paramount i obserwowali set itd (było jeszcze o Blaine i Kurcie - Klaine, tak ?), ale nie czytałam
w końcu to jest Glee, tu wszystko jest możliwe, i nie zdziwię się jak zamieszają coś z Quinn i którymś ze znanym już facetów
Finn dostaje jakąś propozycję i "kombinuje" z Puckiem