Glee
powrót do forum 3 sezonu

Myślę, że taki temat się przyda, ponieważ niektórzy lubią wiedzieć wszystko do przodu:D Poza tym, jak na razie, spoilerujemy i bałaganimy w innych tematach...

Więc ja zacznę... :)

Odc.7 - I Kissed A Girl (29.11.br.) - skupiał się będzie na Santanie i jej coming oucie.
Brittany zostanie przewodniczącą szkoły.
Kurt i Blaine mają zaśpiewać piosenkę P!nk - F*cking Perfect.

Odc.8 - Hold On To Sixteen (6.12.br.) - głównym wątkiem będą zawody okręgowe.
W tym odcinku powróci Sam Evans.
Pojawi się Harmony (Lindsay Pearce) wraz ze swoim chórem.
Powróci Sebastian.
Prawdopodobne piosenki ND - ABC (The Jackson Five), Control (Janet Jackson) i Man In The Mirror (Michael Jackson)
Rachel będzie zawieszona i nie będzie brała udziału w występie ND. Będzie na widowni.
Wątek konfliktu Mike'a z ojcem będzie miał swój ciąg dalszy.

Oczywiście spoilery mogą się nie sprawdzić, nie gwarantuję, że są na 100% pewne. Ale są bardzo prawdopodobne :)

użytkownik usunięty
benzacne

tak jak już pisałam, wiem, że w 4 sezonie będzie Naya (Santana), Lea (Rachel), Chris (Kurt), Cory (Finn), bo sami to potwierdzili reszta nic nie mówi/pisze, ale jak wiadomo Artie i Tina są juniorami, czy jak to się nazywa ;) nie wiem jak Mercedes :)

benzacne

Harmony to miss irytacji, ale pasuje do niej, bo w Glee Project też irytowała jak nie wiem :D

to wychodzi na to, że Santana jest starsza, a Brittany i Quinn to równolatki... :) ja myślałam, że Kurt jest rok młodszy od Finna i Rachel, a tu proszę, starszy od Blaine'a :o

NeutralGin

http://www.youtube.com/watch?v=i7QZld0tVNw - nowe promo, prawie identyczne, ale uwielbiam Blaine'a i Santanę w ostatniej scenie ;) nie mogę się doczekać śpiewania na parkingu :D

NeutralGin

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lye253WCoR1qc4ojbo1_500.png
Karofsky powraca i chyba będzie miał większy wątek.

ocenił(a) serial na 10
benzacne

Blaine podobno będzie w odcinku walentynkowym i mam nadzieję, że te plotki się potwierdzą.

Gleek_2

Raczej nie, z tego co słyszałam. Były plotki ażeby wycięta scena z pierścionkiem z odcinka świątecznego miała pojawić się na walentynki, ale Blaine'a we własnej osobie raczej nie będzie, bo Darren dopiero wrócił/wraca do Glee, a tamten odcinek jest chyba już nakręcony.

ocenił(a) serial na 10
mirra1313

bardzo chętnie zobaczę ową scenę, bardzo żałowałem, że nie było jej w świątecznym odcinku. chociaż wątpię, aby pojawiła się w walentynki. powrót blaine'a powinien być bardziej spektakularny. pojedyńcza, wyrwana z kontekstu scena to za mało.

ocenił(a) serial na 9
mirra1313

mozna dokrecic jakas scene... nie mozna? :P

ocenił(a) serial na 10
benzacne

może przyzna publicznie, ze jest gejem

ocenił(a) serial na 9
raven46

a to za mało widać? :P hehe

benzacne

Adler brał lekcje śpiewu, więc może usłyszymy naszego miśka.

ocenił(a) serial na 10
mirra1313

Może będzie w jakimś trzecim chórze.

NeutralGin

piosenki z odcinka 12 http://i.imgur.com/XJMZm.png :)

ocenił(a) serial na 10
zakrecona_2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SFPnHRoHKlw
http://www.youtube.com/watch?v=KIar0LVvIK8&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=LklWlY6icGo

Gleek_2

http://www.tvline.com/2012/01/glee-matt-bomer-season-3/
Blaine ma starszego brata :)

chatoyant

Cudnie, wreszcie wezmą się za Blaine'a. Ciekawe w jakich okolicznościach pojawi się ten starszy Anderson.

benzacne

mogliby pokazać rodziców Blaine'a, np. gdy Kurt go odwiedzi albo podczas zawodów. fajnie, że będzie starszy brat, mam nadzieję, że namiesza w pozytywnym znaczeniu :)

yootsuu

Podobno wybrano mamę dla Blaine'a, więc może i tak.

ocenił(a) serial na 10
zakrecona_2

Na Sexy and I know it byłem już przygotowany (choć miałem nadzieję, że to Blaine ją zaśpiewa ;/), ale La Cucaracha może być boskie :D I przyznam, że zaintrygowała mnie La Isla Bonita, nie wyobrażam sobie w tym Rickyego :)

ocenił(a) serial na 10
Chimcharo

matt bomer jako brat Blaine, omg umarłam i jestem w niebie, chcę to zobaczyć teraz! jako ojca widzę Patrica Dempsey'a (nie wiem czy dobrze napisałam), boże wtedy to byłaby rodzina jak z marzenia, wszyscy piękni, boscy, jak z obrazka

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

Stillsy z odcinka "Heart"
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lymr4kRISY1qbi5wyo1_500.jpg
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lymr4kRISY1qbi5wyo2_400.jpg
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lymr4kRISY1qbi5wyo3_500.jpg

Gdzieś czytałam, że w końcowej scenie dzisiejszego (jutrzejszego?) odcinka dowiemy się kto będzie FINALISTĄ NYADA, Rachel ma płakać a Kurt ma być szczęśliwy, czyli,że on prawdopodobnie się dostanie. Wreszcie coś mu się uda :3

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lynfanmUKK1qfcdl6o2_500.gif i widać, co się stało Blaine :D

kurtelizabeth

ojej, niech tylko to piękne oczko szybko się wyleczy :D czyli może to przez ten napój... chcę już odcinek :D

Kurt ma większe szanse na NYADA po tym zawieszeniu chyba. :P

ocenił(a) serial na 10
kurtelizabeth

blaine jako pirat. całkiem całkiem. juz się nie mogę doczekać

raven46

SPOILER 3x14
Plot: New Directions battles Dalton Academy Warblers in an epic Regionals glee-off.But things get shaky when another show choir performs an exquisite inspirational number that threatened New Directions and The Warblers ’ chances on progressing to Nationals. Meanwhile, Sebastian tries to sabotage New Directions’ setlist while friendships between the members of New Directions are explored. Elsewhere, Tina’s parents reveals that she’s adopted.
Featured Music
I Want A Mom That Will Last Forever by Cyndi Lauper. Sung by Tina,Quinn and Rachel
Operator by Shiloh. Sung by Brittany,Sugar and Kurt with New Directions
Billie Jean by Michael Jackson, cover by Chris Cornell . Sung by Sebastian
Beat It by Michael Jackson . Sung by Sebastian with Nick,Thad,Jeff and Dalton Academy Warblers
Hallelujah by Leonard Cohen . Sung by Dave with Aural Intensity
You Are Loved (Don’t Give Up) by Josh Groban. Sung by Rory,Kurt,Mike, Quinn,Tina and Blaine with New Directions
Bridge of Light by P!nk. Sung by Santana,Brittany,Puck and Sam with New Directions
I’ll Be There For You by The Rembrandts . Sung by Finn,Nick(Samuel Larsen),Mercedes,Rachel and Artie with New Directions
Under Pressure by Queen and David Bowie . Sung by Mike,Rory,Rachel,Nick(Samuel Larsen),Tina and Artie with New Directions
More spoilers :
Script says that the ”Under Pressure” scene is a pep rally where New Directions will finally get the acceptance they have been striving to get for years.The crowd will sing along.
Quinn will have a sudden realization on who she wants to spend her entire life with.
The Shane-Mercedes-Sam love triangle will end in this episode.
There will a scene on a school bus , most likely their trip to Regionals. ”Operator” will be sung in the scene.
Tina’s storyline will only play a little part of this episode but will be continued in the third arc.
Sebastian gives Kurt a tampered coffee which made Kurt reach his breaking point and slaps Sebastian
Brittany,Tina,Dave,Kurt and Quinn will have large roles in this episode.
This episode won’t entirely focus on any couples but there will be a little Brittana scene
There will be a shocking twist in Regionals.
Carry On by fun. will be use as a background music for a Greenroom scene.
Ian Brennan and Brad Falchuk wrote this episode. It will be directed by Eric Stoltz .

zakrecona_2

Wow, Karofsky powraca i śpiewa, ciekawe...

ocenił(a) serial na 7
zakrecona_2

czy ja dobrze zrozumnialam ? Karofsky w Aural Intensity?! o kurcze... ;) i nieoczekiwany zwrot na regionalnych? chyba niemozliwe zeby ND nie przeszli, co?

zakrecona_2

Dave śpiewa Hallelujah? mam nadzieję, że wiedzą, co robią. cieszy mnie Billie Jean. oo, i piosenka z serialu Friends - I’ll be there for you uwielbiam ND w takich klimatach :D mam nadzieję, że Under Pressure wyjdzie im fenomenalnie, bo nie zniosłabym zniszczenia mojego ulubionego duetu. :D
może przejdą, ale coś po drodze ich spotka nieciekawego.
cieszę się, że będzie dużo Quinn, uwielbiam ją. i fajnie, że trójkąt Sam-Shane-Mercedes się zakończy, mam nadzieję, że z dobrym dla Sama skutkiem.
szykują się ciekawe odcinki :D

yootsuu

ja myślę, że musi się skończyć z dobrym skutkiem dla Sama- nie zrobią inaczej
tak samo z przejściem dalej- kiedyś w końcu muszą wygrać zawody :P

ocenił(a) serial na 10
zakrecona_2

a jak wiadomo dla części new directions to ostatni moment, aby zwyciężyć.
ale karofsky śpiewający hallelujah? jakoś nie widzę tego

raven46

ja też nie, ale poczekamy zobaczymy... może nas pozytywnie zaskoczy? :)

zakrecona_2

"Sexy and I Know It" Performance
http://www.youtube.com/watch?v=JcCtyMSuyHk&feature=player_embedded

zakrecona_2

nie znosze tej piosenki, ale przyjemnie sie na to patrzy ;)
zwlaszcza na taniec Martina, Britt i Mike'a, niesamowici. uwielbiam miny Willa i Kurta [biedny Blaine :D] i 'taniec' Finna :D

NeutralGin

"You know how we were never really worried about Sebastian (Grant Gustin) stealing Blaine (Darren Criss) away from Kurt (Chris Colfer) because he was a giant tool? Well, Klaine fans might not want to relax just yet because Glee is looking for a new gay male character to come on the show who will be the opposite of Sebastian: sweet, funny, handsome and optimistic. Sound like a good match for anyone you know?"
Sebastian niby zostaje czyli mam rozumieć, że to new kurt's love interest?

ocenił(a) serial na 10
NeutralGin

Ciekawe czy Rory wraca do Irlandii i czy Sebastian i Dave będą się jeszcze pojawiać.

MsIks

Póki co wiadomo, że w 4 sezonie na 100% zobaczymy :
- Rachel - Lea Michele
- Kurta - Chris Colfer
- Santanę - Naya Rivera
- Finna - Cory Monteith
- Blaine'a - Darren Criss
- Tinę - Jenna Ushkovitz
- Artie'go - Kevin Mchale
I oczywiście Willa, Sue i Emmę.

Jest bardzo prawdopodobne, że nie wróci Dianna Agron; ale nic oficjalnego na jej temat nie wiadomo.
Gdzieś na necie jest news, że Grant Gustin (Sebastian) będzie w sezonie 4 regularną postacią, ale to też niepotwierdzone.

Osobiście bardzo bym chciała jak najwięcej Rory'ego w przyszłości , podobnie Sebastiana :) Mam nadzieję, że obaj zostaną na 4 sezon, kiedy Finchel odstąpi w końcu trochę czasu antenowego innym...

ocenił(a) serial na 7
NeutralGin

A czemu nie będzie Quinn? NIby dlatego że ona jest w ostatniej klasie i teraz pójdzie na studia? Ale co wtedy oni wszyscy są od niej młodsi na to wychodzi, bo inni zostają tylko ona odchodzi?

alunia_kiss

Co do odejścia Quinn to jeszcze nic pewnego. Ale takie są spekulacje, a jednym z argumentów jest to, że Quinn (póki co, jako jedyna) już dokładnie wie, gdzie zamierza studiować; dostała się do Yale.
I nie, nie wszyscy są od niej młodsi, w tym roku szkołę ukończą też Kurt, Rachel, Finn i Santana (i kilku innych, ale w ich przypadku jeszcze nie wiadomo czy będą się pojawiać w 4 sezonie...) i oni po prostu nie będą już uczniami w kolejnym sezonie.

NeutralGin

Coś czytałam, że twórcom serialu tak spodobał się występ Rickiego Martina, że chcą wprowadzić postać Martineza na stałę od 4 sezonu :) Czy coś wam o tym więcej wiadomo?

NeutralGin

Odc.15 - Big Brother (10.04.2012)
Piosenki [spoiler niepotwierdzony!] :
Faith by George Michael
Rio/Hungry Like Wolf , both by Duran Duran - Blaine and Cooper
Somebody That I Used To Know by Goyte feat. Kimbra. - Quinn and Puck
Fighter by Christina Aguilera - Santana
I’m Still Standing by Elton John - Joe
Sorry About That by Alkaline Trio
Up, Up, Up by Givers

Sceny :
- Joe i Quinn
- emocjonalna scena Rachel, łzy i te sprawy...
- retrospekcja - Blaine (4-7 lat) i Cooper (ma mieć 12-14 lat).
- sceny w Six Flags (park rozrywki)
- Finn, Puck i jakaś starsza pani, tzw. kuguar :D

ocenił(a) serial na 7
NeutralGin

podoba mi się wszystko oprócz 'Somebody that I used to know". Mam serdecznie dość tej piosenki.

Kelia

Ja ją uwielbiam :) Ale to nie jest piosenka dla Quinn... Wgl jak dla mnie powinien to śpiewać Artie , ale Puck też da rade.
Fajnie by było, jakby ten spoiler sie potwierdził, szczególnie Elton John dla Joe...

ocenił(a) serial na 10
NeutralGin

Duet braci, na to czekam najbardziej...

MsIks

Ja również.;)

NeutralGin

MAX ADLER is currently shooting a Guest Star spot on the new Pilot, “Last Resort” playing the part of STERN. He will also be returning to “Glee” for another episode right after that.

Czyli przyjaźń Kurtofski, pewnie też przeniesie się do McKinleya.

kin1313

Taak, niech będzie dużo Dejwa! <3

NeutralGin

Daleko do odcinka, więc i spoilerów jak na lekarstwo.
Wyciekło zdjęcie z któregoś z przyszłych odcinków, na którym widać jak Kurt i Blaine są w gabinecie Emmy. Nie wyglądają na zadowolonych, czyżby kłótnia..
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0frb7XC131qaryexo1_500.jpg

użytkownik usunięty
benzacne

Dobrze ze Sebastian dalej będzie w serialu. Mogliby go zeswatać z Santaną. Moje największe marzenie dotyczące tego serialu :D

Grant Gustin w jakimś wywiadzie wspominał, że prawie na pewno nie ma szans na taką parę. Już bardziej prawdopodobne jest Furt lub Faberry niż Sebtana, taka rzeczywistość.

ocenił(a) serial na 8

najlepiej niech zeswatają Santanę z Kurtem, są dla siebie stworzeni <3

mysl_o_vitz

a ja tam wolę Blaintane.<3 szkoda, że nigdy nie było i nie będzie na to szans.;