Czy ktos jest w posiadaniu informacji nt. ewentualnego kolejnego sezonu gliny? swietny serial i mam nadzieje ze bedzie kontynuowany...
Jak czytam posty Michela to mam wrażenie że Oficer to serial tak ambitny jak kino Feliniego albo co najmniej Woodego Allena a to tylko koercyjna papka którą można postawić na jednej półce razem z Kryminalnymi i komisarzem Rexem...Wystawienie tej blond laski na głowną bohaterkę 2 sezonu to już w ogole pomysł ekstremalny. Jak sobie przypomne jakie są testy, wymagania na zostanie funkcjonariuszem i popatrze na nią to myślę sobie że z tym dziecięcym głosikiem to by ją nawet do poczekalni nie wpuścili
W OFICERACH POSZLI NA TAKĄ ŁATWIZNĘ, TOPOR PODPALIŁ GRANDA ŻYWCEM A PRZEŻYŁ NAWET SIĘ NIE WYSILILI, ŻEBY WYJAŚNIĆ JAK SIĘ URATOWAŁ, żEBY TYLKO W GLINIE NIE ZROBILI TAKIEGO BUBLA.
KOŃCÓWKA Z TOŚKIEM BYŁA NIEPOTRZEBNA...
bujewskip , michael to jedyny człowiek w Polsce który rozłożył na czynniki pierwsze tajemniczy układ z "Oficerów" i "Trzeciego oficera". Nawet Tomczyk, scenarzysta "Oficera", nie za bardzo się orientował w fabule ale na szczęście michael wszystko już wyjaśnił.
Próbując zrozumieć jego rozumowanie okazuje się że każdy serial w którym zacytują Wyspińskiego jest arcydziełem. Tak więc do scenarzystów, w którym w życiu się nie wiedzie - niech stary Mostowiak albo Maciuś Lubicz zaczną cytować lektury szkolne a serial od razu wzbudzi podziw i szacunek kręcącej nosem krytyki.
Na stronie TVP w zakładce glina jest ankieta "Czy chcemy 3 serię Gliny"
Głosować, do cholery ;-)