PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26572
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

3 sezon?

ocenił(a) serial na 8

Czy ktos jest w posiadaniu informacji nt. ewentualnego kolejnego sezonu gliny? swietny serial i mam nadzieje ze bedzie kontynuowany...

ocenił(a) serial na 8
Michael_1610

Ja? Niby czemu ze mi sie Oficerowie nie podobaja?

clenoman

Jak czytam posty Michela to mam wrażenie że Oficer to serial tak ambitny jak kino Feliniego albo co najmniej Woodego Allena a to tylko koercyjna papka którą można postawić na jednej półce razem z Kryminalnymi i komisarzem Rexem...Wystawienie tej blond laski na głowną bohaterkę 2 sezonu to już w ogole pomysł ekstremalny. Jak sobie przypomne jakie są testy, wymagania na zostanie funkcjonariuszem i popatrze na nią to myślę sobie że z tym dziecięcym głosikiem to by ją nawet do poczekalni nie wpuścili

ocenił(a) serial na 10
bujewskip

W OFICERACH POSZLI NA TAKĄ ŁATWIZNĘ, TOPOR PODPALIŁ GRANDA ŻYWCEM A PRZEŻYŁ NAWET SIĘ NIE WYSILILI, ŻEBY WYJAŚNIĆ JAK SIĘ URATOWAŁ, żEBY TYLKO W GLINIE NIE ZROBILI TAKIEGO BUBLA.
KOŃCÓWKA Z TOŚKIEM BYŁA NIEPOTRZEBNA...

ocenił(a) serial na 10
Lukasz7890

bujewskip , michael to jedyny człowiek w Polsce który rozłożył na czynniki pierwsze tajemniczy układ z "Oficerów" i "Trzeciego oficera". Nawet Tomczyk, scenarzysta "Oficera", nie za bardzo się orientował w fabule ale na szczęście michael wszystko już wyjaśnił.
Próbując zrozumieć jego rozumowanie okazuje się że każdy serial w którym zacytują Wyspińskiego jest arcydziełem. Tak więc do scenarzystów, w którym w życiu się nie wiedzie - niech stary Mostowiak albo Maciuś Lubicz zaczną cytować lektury szkolne a serial od razu wzbudzi podziw i szacunek kręcącej nosem krytyki.

użytkownik usunięty
Barfly

witam

jakies nowe potwierdzone info o 3 serii?

użytkownik usunięty

Na stronie TVP w zakładce glina jest ankieta "Czy chcemy 3 serię Gliny"
Głosować, do cholery ;-)

użytkownik usunięty

witam

moglbys podac bezposredni link bo jakos nie widze tej ankiety

użytkownik usunięty

http://www.tvp.pl/seriale/sensacyjne/glina-2

po prawej stronie