6,9 221  ocen
6,9 10 1 221
4,5 2 krytyków
Glina. Nowy rozdział
powrót do forum serialu Glina. Nowy rozdział

Bardzo dobra jakość dźwięku tak jakby je odgrywali w studiu chyba zabieg specjalny.

ocenił(a) serial na 10
polsatsport

Wróżka na pewno była dubingowana

polsatsport

To jest jeden z nielicznych plusów   Pasikowskiego z jego ostatnich produkcji  

polsatsport

Przepraszam za faszyzm językowy, ale to są POSTsynchrony. Skądinąd pamiętam, że w pierwszych dwóch odcinkach pierwszej serii "starego" "Gliny" było wyraźnie słychać, że to dogrywki, sztucznie odegrane (zwłaszcza Tadeusz Szymków) i zbyt czysto zmiksowane. Dopiero później dźwiękowcy się ogarnęli.

polsatsport

Nie podsynchrony ale postsynchrony. I ręczę, że to są dźwięki nagrane na planie a nie w studio. Nagrywaliśmy to wiem…

mirmak

To nie jest zarzut tylko opinia na plus. Dawno nie było tak dobrej jakości dźwięku w polskim serialu. Słychać aktorów wyraźnie jak nigdy dotąd.

polsatsport

Właśnie dlatego nie wiem o co chodzi z tymi postsynchronami. Każde wnętrze ma swoją naturalną akustykę, plenery też się różnią. To raczej dobrze dla widza, że nie trzeba włączać napisów w polskim serialu.
I dziękujemy, że widzowie to słyszą i doceniają.

ocenił(a) serial na 10
polsatsport

Dokładnie tak samo pomyślałem!

Max_Frost

Nikt nie robi postsynchronów do całych współczesnych seriali, bo to jest nieopłacalne, aktorzy nie mają teraz na to czasu, bo są już w innych produkcjach , itd…

Max_Frost

I skoro mając na planie takie aktorki i aktorów nie potrafilibyśmy ich dobrze nagrać i zrobić postprodukcji tego dźwięku to byłby wstyd przed widzami

mirmak

Koazk dźwięk!

Maciej_203

Dziękujemy bardzo .