Glina. Nowy rozdział
powrót do forum 1 sezonu

A gdzie Tosiek??

ocenił(a) serial na 10

Nie ma go w obsadzie a przecież to on odpalił Gajewskiego

pawel997402

Gajewski przeżył.

ocenił(a) serial na 10
PanKracjusz

Niby jakim cudem przeżył i skąd masz takie informacje?

ocenił(a) serial na 10
pawel997402

Przecież od kilku dni to oficjalna informacja ze Radziwilowicz zagral w 3 sezonie, wszędzie o tym piszą.

PanKracjusz

Wiedziałem, że Gajewski to zimny terminator, ale nie wiem, jakim cudem przeżył on te 5 strzałów Tośka z końca II serii.

ocenił(a) serial na 10
reirrarok

Przecież Tosiek strzelił do niego 3 razy,nie wiem skąd bierzecie te 5 strzałów

ocenił(a) serial na 10
pawel997402

Może właśnie dlatego Artur został nazwany Łowcą skór?

Halconnegro

Tego pewnie dowiemy s w następnym odcinkach

ocenił(a) serial na 3
michalkuc1993

nie dowiecie się bo podtytuł to Nowy rozdział. Cały scenariusz Gliny 3 poszedł do kosza, to co oglądacie to któraś jego wersja. Pierwsza wersja była uwalona w 2008, druga w 2013, a ta czort wie którą jest.

maciej2801

Ja odniosłem wrażenie, że w dialogach z 1 odcinka wspomniano pokrótce o tym, co faktycznie mogło być oryginalnym pomysłem na 3 serię. Czyli: Gajewski po postrzale przez Tośka ląduje w szpitalu, a na barkach Banasia lądują sprawy do ogarnięcia. Tosiek zostaje zabity, a Banaś układa sobie życie z córką Gajewskiego.

ocenił(a) serial na 3
Cohonez

tak miało być, prawdopodobnie. Będę się śmiał jak to postrzelenie Gajewskiego ma powiązanie z czarną wołga ;-)

Halconnegro

No biorąc pod uwagę to, jak pokazany jest Banaś, oddalenie od córki Gajewskiego, dialog jego przełożonej z panią doktor, to wychodziłoby na to, że po finale 2. serii Banaś wziął sprawy w swoje ręce i Tosiek, prawdopodobnie wraz ze swoją ekipą, od dawna gryzie już ziemię. A przydomek "Łowcy Skór" sugerowałby, że Banaś zrobił to w sposób, który trudno udowodnić przed sądem. Zresztą, dialog o Dizlu sugeruje, że odstrzeliwanie bandytów to dla obecnego Banasia nie jest jakiś problem. Co byłoby smutnym, ale logicznym rozwinięciem wątku z 1 serii, kiedy zabił po raz pierwszy.

ocenił(a) serial na 10
Cohonez

Pierwszy raz zawsze jest jaki jest, a potem to już leci ;)