Glina. Nowy rozdział
powrót do forum 1 sezonu

Prawdziwi fani pewnie pamiętają, że Pani Weronika zagrała w pierwszym sezonie Gliny. Była to mała rola, zagrała sąsiadkę sierżanta Grzelaka (sprawa z odcinków 4-5). Sądzę, że postać z najnowszego sezonu ma nie wiele wspólnego z bohaterką sprzed 21 lat, ale kto wie...

ocenił(a) serial na 5
bzachara

nie ma nie zapomnij iż w Glinie jedna aktorka grała cygankę i nanę petru dwie rózne osoby

maciej2801

Aktor ktory gral toska rez

maciej2801

Aktor ktory gral toska rez

maciej2801

Aktor ktory gral toska tez,w 9 odcinku 1 sezonu jako policjant jak znaleziono martwego norwega

Damien1986gb

Tośka grał Sławomir Orzechowski, a tego policjanta Wojciech Walasik. Podobni, ale to nie jest ten sam aktor.

ocenił(a) serial na 5
Szem

Może po 2 litrach wódki dwie zupełne inne twarze.

maciej2801

Nie do końca. Kolega znał się z Walasikiem i ten wspominał, że często jest mylony z Orzechowskim(z którym zresztą Walasik się kolegował), więc faktycznie sporo ludzi ich myliło.

ocenił(a) serial na 5
Tracker

serio wow dla mnie kompletnie nie są podobni do siebie

maciej2801

Racja wtopa z tym toskiem ,sorry.Ale cos na zadoscuczunienie.W odcinku 4 pojawia sie aktorka Malgorzata Buczkowska .Chyba w 39 minucie.Ona wystepowala w pierwszym sezonie jako Ewa Wasiak

Damien1986gb

Mi się wydaje że to nostalgiczne mrugnięcie okiem do widza

ocenił(a) serial na 7
bzachara

"to ja może ja jeszcze zadzwonię po jakąś inną policję"

ocenił(a) serial na 3
bzachara

Pamiętam i się dziwię, że ją do nowej roli zaangażowali. Może liczyli na to, że nowi widzowie nie kojarzą a starzy nie pamiętają tak epizodycznej postaci.