PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=499087}

Gliniarze z Southland

Southland
2009 - 2013
8,1 2,7 tys. ocen
8,1 10 1 2741
Gliniarze z Southland
powrót do forum serialu Gliniarze z Southland

1 odcinek pilotowy

ocenił(a) serial na 10

mi pierwszy odcinek tego nowego serialu nawet się podobał ale wiadomo nie można oceniać serialu po jednym odcinku najlepiej jak sami ogladniecie i ocenicie według mnie na razie jest ok.
odcine w usa bedzie 9 kwietnia ale ja juz dzis ogladalam
ten pilotowy przedpremierowy odcinek do ogladniecia tutaj: http://www.megavideo.com/?v=HB33RT0T

mnie skusiły 2 rzeczy do oglądnięcia tego 1 odcinka po pierwsze występuje w nim serialowy Ryan z serialu The OC znany polskim widzom jako życie na fali a po 2 ze względu na producenta i reżysera tego samego co mojego ulubionego serialu ER czyli ostrego dyżuru który już się skończył. dlatego warto oglądać moim zdaniem a waszym oglądajcie i podzielicie się swoimi opiniami na temat 1 odcinka ?

ocenił(a) serial na 9
NATIOREIRO

Serial calkiem sie dobrze zapowiada . No i Ryan , ehh , tzn. Ben . Wreszcie mozna go gdzies zobaczyc . Fajny klimat ma ten serial , ogolnie ocena jak na razie 9/10 . Teraz tylko czekac na 2 odcinek i napisy .

ocenił(a) serial na 8
bandzioch07

jestem po 3 odcinku i ogólnie serial przekonał mnie do siebie. Przypadły mi do gustu szczególnie sceny które toczą sie na ulicy, które są zrealizowane dosc w sposob realistyczny (praca kamery) i dobrze ;] wogole fajnie są pokazane problemy codzienne życia mieszkanców i LAPD. No i oczywiście w głownej roli sam Ben McK. POLECAM ;)

NATIOREIRO

Wczoraj obejrzałem 1 odcinek i mnie jakoś nie powalił na kolana. Pierwsze 20 minut trochę nudnawe, ale druga połowa już zdecydowanie lepsza i ciekawsza. Ogólnie idzie oglądać.
Trzeba przyznać, że "Southland" jest zdecydowanie bardziej realistyczne, niż np. "CSI: NY", gdzie mają ten cały cudowny sprzęt, który wszystko potrafi.
Fajne jest też to, że akcja skupia się na wezwaniach do różnych zdarzeń, a nie na suchym rozwiązywaniu praktycznie nierozwiązywalnych zagadek w stylu "kogoś zabili, a ekipa odnajduje sprawcę po kawałeczku spalonego papierosa, który wpadł pod dywan w mieszkaniu obok".

ocenił(a) serial na 10
direct39

witam zapraszam na polskie forum o serialu "Southalnd"
adres http://www.southland.fora.pl