PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36975
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

sama końcówka, żołnierz zgosił się zamienić na sekunde miejscami z fish mooney
co za kretynland, przecież to pewne że go będą bić lub torturować i w końcu go zabiją lol, przez takie głupie irracjonalne zachowania ten serial cierpi

ocenił(a) serial na 9
StrawberryRose

zgodził *

ocenił(a) serial na 8
StrawberryRose

Jak dla mnie standardowa wymiana, Fish nie idzie na pewną śmierć, bo zostawili swojego ważnego człowieka. Ale kto tam wie co ta Fish kombinuje, armie całkiem niezła zebrała ;)

ocenił(a) serial na 9
AdaaM666

no tak, ale na miejscu tego gościa nie poszedłbym przecież ona to wróci a jego zajebią bo jego szef (pewnie dollmaker) będzie miał w dupie jakiegoś random comando xd

ocenił(a) serial na 9
StrawberryRose

Widocznie ten gościu jest durny ale na takich najłatwiej się żeruje :D Zobaczymy jak Fish wjedzie to Oswald się posra haha.

ocenił(a) serial na 8
StrawberryRose

Pamiętaj, że Fish jeżeli wróci, (a nie sprzeda za coś wszystkich), to przyprowadzą ją strażnicy z bronią i nie dadzą jej odejść do 'swoich' póki tamci im nie oddadzą zakładnika. Nie wiem co ciebie tak wkurzyło, to przecież standardowa zagrywka, stosowana nawet w realu?

ocenił(a) serial na 8
sprzataczkaaa

Właśnie, to częsta metoda, a sam moment wymiany jest kluczowy i niebezpieczny, zobaczymy jak to rozwiążą. Ciekawe, że jak poprzednik Fish rządził to nikt nie podważał jego roli, choć tez był nie największej postury.

ocenił(a) serial na 8
eccentric1

Tu prawdopodobnie wchodzą w grę tylko kwestie emocjonalne, ci co nie lubią Fish, nie znoszą jej i już, z tym nie podyskutujesz ;) Swoją droga, ja nie cierpię matki Pingwina i Montoyi, i jakby mi zaczęli pokazywać jakieś kluczowe sceny z nimi to też zgłaszam sprzeciw.

ocenił(a) serial na 8
sprzataczkaaa

Czyli szerzycie w Gotham nietolerancję, a to już krok do mizoginizmu :)

ocenił(a) serial na 8
eccentric1

No, jesteśmy nowymi złymi w Gotham City, nawet się nie obejrzysz jak ja tam zadebiutuję ;)

ocenił(a) serial na 8
sprzataczkaaa

To musisz zmienić avatar :)

StrawberryRose

Wszystkie sceny z Fish i ta sytuacja z więzieniem to parodia. Twórcy tego serialu są idiotami.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

Czemu idiotami? Biorąc pod uwagę kryterium siły to nigdy jedna osoba nie mogłaby zdobyć przewagi nad większą ilością ludzi, jednak na każdym kroku masz przykłady, gdy całe rzesze lezą jak barany na rzeź za kompletnymi zerami, a Fish chociaż ma ikrę, jak to fish ;)

eccentric1

Fish jest jedną z najgorszych postaci w tym serialu, mam nadzieję że w końcu ją uśmiercą.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

A Bullock by wolał żeby przeżyła ;)

ocenił(a) serial na 7
StrawberryRose

Baran z niego, bo powinien Fish od razu zastrzelić.Reszta by potulnie skuliła głowy i się rozeszła.

pokemon227

Świeżo po odcinku, stwierdzam że Fish jest postacia, która ma najgorzej rozwijaną historię, na siłę. Dlaczego? Don Falcone mógł ją zabić - przeżyła. Bedąc w "więzieniu" wchodzi do kierującego nim, zabija go a czterech goryli pilnujących go nawet nie zareagowało, tak miała nóz ale nie dałaby rady zabić wszystkich czterech. Fish powinna zostać zabita co najmniej 3 odcinki wstecz, przeciez jest tyle interesujących postaci w uniwersum Batmana...

ocenił(a) serial na 9
FatMat

Mamy czas, na bank pojawią się jeszcze nowe, interesujące postacie. :P

ocenił(a) serial na 10
StrawberryRose

On jest tylko zwykłym pionkiem. Albo zostanie zabity przez szefa albo przez "armie fish"

ocenił(a) serial na 7
The_Joker_Mr_J

Może liczył, że skoro jego "strona" ma Fish, to będzie bezpieczny. Ale mógł się przeliczyć.