Czy mi sie wydaje czy w drugim trailerze było widać Barbare z innymi oprychami (w tym Jokerem) w szeregu więziennym? Oraz to jak się spojrzał Jerome na nią (możliwe że poprostu tak sceny dopasowali i chodzi o coś innego)? Jeśli tak to jestem niemal 95% pewien że to przyszła Harley. Wiem że jej pseudonim wziął się z jej imienia. Jednak w tym serialu sporo rzeczy zmieniono, np Maroni już nie żyje, Kotka jest starsza od Bruce'a, Rudy jest nie mal już prawie Jokerem tylko makijażu mu brakuje. Jak sądzicie?
Tak, Barbara jest z innymi więźniami. Lecz co jak co, ale ona raczej nie będzie Harley Quinn, przecież była ona młodsza od Jokera (w czasie w którym dzieje się serial to ona pewnie 1-3 podstawówki chodzi xdd ). A jeśli tak - to już będzie przesada, zmianę z Maronim, z tym że Cat oraz Harvey Dent są starsi od Bruce'a a Rudy jest prawie Jokerem przeżyję, ale Barbara jako Harley schrzaniłoby wszystko ;/
Nieeee błagam tylko nie to...nie cierpię Barbary i nie zdzierżyłabym jej jako Harley. Poza tym Quinn starsza od Bruce'a, potencjalnego Jokera, Seliny i reszty? Bez przegięć.
Wiesz, w tym serialu mogą sporo zmienić. Już temu od podpaleń (firefly?) zmienili płeć. Potencjalnemu Jokerowi już odbija. Maroni nie żyje. Falcone poszedł na emeryture(ale pewnie wróci). Równie dobrze może pojawić sie Banel, dać klapsa w dupe Brucowi i złamać mu tym kręgosłup.