Jakim cudem ma się tu znaleźć Nightwing? Jeszcze nawet Batmana nie ma, a Dick Grayson albo ma dwa miechy albo się nie urodził :D.
Masz na myśli teens titans? To raczej dla dzieci będzie, a szkoda. Pamietam że kiedyś planowali pokazać go w Arrow, szkoda ze ten pomysł upadł.
No trochę szkoda, a co do teen titans to słyszałem tylko, że będzie taki serial, ale nic na ten temat więcej nie wiem.
Ta seria powstała jako produkt dla młodszej widowni, wiec tu napewno tez tak będzie. Tylko troche dziwne, że biorą Nightwinga a nie Robina. No chyba, ze będzie ewolucja ukazana.
Pomijając fakt, że nightwing jest młodszy od Bruce'a o 10-15lat, stacja TNT dostała prawa do tej postaci, z racji kręcenia Teen Titans.
Było już kilka newsów na ten temat. Nightwing będzie w Teen Titans, które będzie miało premierę pewnie pod koniec roku. Prawa do postaci są udzielane zawsze tylko jednej stacji, dlatego przeciwnicy w Arrow, Flashu, Gotham i Constantine się nie dublują. Może zobaczymy w cyrku rodziców Graysona, ale nie zobaczymy jego samego, bo po prostu nie może go jeszcze być na świecie.
źle przytoczyłeś Flash i Arrow bo to ta sama stacja co dowodem jest ziomuś bumerang :P
Napisałem to możliwie zrozumiale. Powinienem użyć nazw stacji, zamiast nazw seriali, ale wtedy mało kto by wiedział o co chodzi. Nie napisałem, że Arrow i Flash nie są połączone, bo nie o tym jest temat.
Właśnie flash i arrow to nie tylko mają wspólnych wrogów, ale też sie spotkali kilka razy i w jednym i w drugim serialu, a Felicity to tylko śmiga ze Star City do Central City od Olivera do Barryego i spowrotem. Ale tak to jest jak mądrala się wypowiada o rzeczy której nawet nie widział. Zawsze tak robisz?