Czemu ten serial nie jest puszczany na universal ? Tyle czekam na kontynuacje po 10 odcinku a tu nic !!!
Jak można w połowie sezonu stracić prawa do pokazywania ! nie czaje tego. Jeśli nawet 13 ulica jest powiązana z universal tak jak hbo z cinemax to i tak jest to chamskie zachowanie
No dziwne to jest. Ja akurat oglądam na 13 ulicy, ale rozumiem Twoje rozczarowanie.
Popieram nie każdy musi mieć dostęp do 13 ulicy a Universal Channel jednak działa u mnie akurat w Cyfrowym Polsacie :P
Ja w tyle z techniką, nie umiem ściągać filmów, więc muszę bazować na tv raczej. A internet mam za słaby, by oglądać online. bo próbowałam. Poza tym czy nie trzeba mieć jakichś programów poinstalowanych, żeby sobie coś odtworzyć? Bo przy innej okazji weszłam na pewną stronę, też chciałam kliknąć, żeby mi coś odtwarzało online do obejrzenia, a tu komunikat, że potrzeba jakiegośtam programu do dekodowania czy coś. Ja wiecie głupia laska, nie znam się na tym.
Wracając do tematu stacji, to oglądając na 13 ulicy zauważyłam, że czasem puszczają trochę zmienione wersje odcinków, w sensie trochę skrócone. Oczywiście minimalnie, tu minuta w jakiejś scenie, w innej pół minutki, dla znaczenia fabuły nie ma to wpływu. Jednak mnie to dziwi, czemu tak robią, jeśli już decydują się na emisję, to czemu nie wszystko?Co ich zbawi, że poskracają jakieś tam fragmenty?
Też to zauważyłam. Robią to zwyczajnie by ocenzurować. Było to widać w tych pierwszych z pingwinem. Nie było pokazanych dźgnięć a krew była minimalna.
Znam to uczucie kiedy internet wolno chodzi. U mnie zawsze we wtorki. Gdy wrzucają nowy odcinek. Za żadne skarby nie mogę go wtedy obejrzeć.
Jak chcesz oglądać online to na kreskowkazone.pl jest pełno linków i nie musisz pobierać żadnych programów.
Dzięki za inf :) Zajrzę tam. Z tą cenzurą jadą dalej, bo w obecnie emitowanych odcinkach też tak jest. W sumie szkoda, gdybym np. nie obejrzała kiedyś odcinka w czwartek gdzie jest raczej całość(?),mam nadzieję, to pozostają powtórki właśnie skrócone. Albo net.
Nie podejrzewałam cenzury, myślałam, że to błąd stacji czy coś, bo raz: to nie produkcja dla dzieci, raczej dla trochę starszego widza, którego takie rzeczy no myślę nie zszokują specjalnie, dwa: obecnie jest mnóstwo dużo gorszych, w sensie brutalniejszych filmów, gier czy coś i jakoś nikt się nie przejmuje. ;) Wręcz spotkałam się z opinią, że ponieważ to produkcja ogólnodostępnej stacji telewizyjnej, to i tak jest w miarę ugrzeczniona. Myślałam, że cenzura to już trochę relikt dawnych czasów. W każdym razie dziękuję za inf.
musiałem tak zrobic bo mam 13 ulice, ae juz mi 4 odcinki uciekły. I jak tu nie ściągać :D
Ja mam oba kanaly ale i tak ogladam dzieki mozliwosciom internetu. Dlatego ze mam odcinek w najlepszej jakosci z napisami od razu na drugi dzien. Bede placil i ogladal z legalnych zrodel jak wreszcie wystartuje netflix