Nowe odcinki są coraz lepsze. Jeśli Fish nie pojawi się w drugim sezonie, to będę wniebowzięty. Nie jest ciekawą postacią. Pingwin nadal na topie, ten serial powinien być tylko o nim. To najlepsza postać, najlepiej zagrana i najbardziej tutaj pasuje. Mogłoby nie być w ogóle Bruce'a. Jest tu niepotrzebny. Chociaż muszę przyznać, że ostatnie odcinki nawet dobrze wyszły, gdy do Alfreda zawitał dawny przyjaciel i dalej co się działo, ale nie chcę mocno spojlerować ;) Bez Bruce'a byłoby już znakomicie, z nim jest dobrze. Nie chcę jakiegokolwiek odcinka, który poświęcony jest jedynie jemu. Sami Gordon, Bullock, Don Maroni, Don Falcone, Pingwin i reszta świetnych postaci. Dziękuję, dobranoc :) P.S Cieszę się, że serial ma dużą oglądalność i że w Polsce również ma wielu fanów, niech kręcą dalej! :)
A mi tam Fish nie przeszkadzała. Jej jakby sztuczna, specyficzna gra pasowała mi do tego "komiksowego" świata.
Serial jest świetny, ale to co robi 13Ulica która emituje ten serial jest karygodne. Widział ktoś odcinek 16? Tak skrócili przesłuchanie Jerome że w głowie się nie mieści. W tej świetnej scenie powiedział tylko 2 słowa. Ja rozumiem, że używał nieco wulgarnego słownictwa, ale bez przesady. Tego kanału nie oglądają 7 latki.
Ja muszę przyznać, że oglądam Gotham online po angielsku z napisami na różnych stronach. Tam wszystkie kwestie są. Do tej telewizyjnej wersji się zniechęciłem, po tym, jak posłuchałem drugiego odcinka na Universal Channel... Zamiast Cat, bo tak raczej ją nazywają, to jakaś "kotka"... I ten lektor taki nieprzyjemny... Naprawdę 13Ulica tnie sceny z serialu? To jest chore -.-