Aha:) Bo kiedyś-gdzieś przeczytałem plotkę że niby Batman się pojawi,wg mnie jest to możliwe jak serial osiągnie dużą popularność.Może nie koniecznie Batman, ale Bruce może zacznie bardziej się angażować w walkę z przestępczością...
on ma ile? 11 lat? I ma się angażować w walkę? Nie sądzć że to jest serial dla nastolatek, typowy dla disneya, gdzie główny bohater ratuje świat...
Ale mogą zrobić większe przeskoki czasowe pomiędzy sezonami. W kolejnym może mieć 15 a następnym 20. Tak czy siak lepiej jak by Batmana zostawili w spokoju.
Podobno Batman ma się pojawić w ostatnim odcinku. I to moim zdaniem miałoby sens, ale jeśli pojawi się wcześniej to chyba skończe z tym serialem. Mimo że bardzo mi się podoba.
Nie powinien się pojawić w ogóle - ewentualnie w końcówce ostatniego odcinka serialu w jakiejś formie epilogu.
Ten serial ma zadanie pokazać Gotham i początki kariery Gordona.
Myślę że serial będzie się rozgrywał do czasu opuszczenia przez Bruce's Gotham. Z jednej strony nie jest to serial o Batmanie, a z drugiej, bez Wayne jakoś licho. Jeśli dotrwa do momentu złapania i osądzenia zabujcy Wayne'ów to będzie dobrze.
jak dla mnie sam batman nie, ale skończyć film mniej więcej w miejscu gdzie zaczęła się trylogia nolana byłoby wystarczająco dobre :P