PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36888
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Obejrzałem cały sezon i tak sobie myślę: po co BATMAN w Gotham skoro jest Jim Gordon ;D Ogólnie podobają mi się te małe zmiany w świecie gacka. Bo nie uwierzę, że Jim poślubi Barbrę po tym co zrobiła. No i ta jaskinia w posiadłości, nie wiem czemu ale patrząc na śledztwo Bruce'a pomyślałem o Trybunale Sów. Mogliby pociągnąć ten wątek. Ogólnie jestem na tak, mimo kilku potknięć. Czekam na 2 sezon.

ocenił(a) serial na 7
Luke_Plissken

Barbara nie była żoną Jim'a w komiksach. Przynajmniej wiem że jego córka była adoptowana więc, Barbara nie jest mu potrzebna do szczęścia. Tak, Trybunał Sów będzie w drugim sezonie. I czemu potrzebny Batman? Bo Jim nie może biegać po dachach i szybować nad głowami dziadów :D

TheGregmanPL_2

Czy to nie w trylogii Nolana właśnie Barbra nie nie była żoną Gordona? Chociaż odkąd pamiętam Barbra była jego córką :) Raz była bratanicą Alfreda w "nie będę wymieniał tytułu" porażce... Fajnie że będzie Trybunał, trza zakupić 2 tom komiksu :) Co do Jima... No tak :) Zabawki muszą być :D

ocenił(a) serial na 7
Luke_Plissken

W drugim sezonie ma być Trybunał Sów, Mad Hatter, Hugo Strange i może Victor Fries. Jak dla mnie niech se wprowadzają wszystkie zmiany jakie są, byle by się nie kłóciło z DC Cinematic Unvierse. Mam teorię że Gotham i DCCU są połączone:
http://www.filmweb.pl/serial/Gotham-2014-706905/discussion/Teoria+-+Gotham+to+pr equel+do+DC+Cinematic+Universe+%28Batman+v+Superman%2C+Man+of+Steel+itp.%29,2644 429
Btw. Mam nadzieję że Ivy, Zsasz i Copperhead dostaną więcej czasu ekranowego.

TheGregmanPL_2

U ła... Chylę czoła :) Aż tak bardzo w to nie wnikałem ale podoba mi się Twój tok myślenia :) Masz moją uwagę :)

ocenił(a) serial na 7
Luke_Plissken

Yay :) Po prostu zamiast marnować filmy na build up do następnych, DC może powiedzieć widzom: "Nie wiecie kto to? Obejrzyjcie Gotham"